Τα «Κηπουρέματα» επιστρέφουν στον ΣΚΑΙ

Τα «Κηπουρέματα» έρχονται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι.

Με παρουσιαστή το Μάριο Γκρόγκο, ανθοκόμο και σχεδιαστή κήπων, το πρόγραμμα θα συνεχίσει να ξεναγεί τους τηλεθεατές σε πράσινες οάσεις μέσα στην πόλη και να γεμίζει χρηστικές συμβουλές με γνώμονα πάντα την επιστημονική αρτιότητα.

Τα «Κηπουρέματα» θα μεταμορφώσουν και φέτος μπαλκόνια και κήπους, με ακόμα πιο σύγχρονα μέσα, αφού η μελέτη των κατασκευών θα υλοποιείται βάσει τρισδιάστατου

σχεδίου από τον Γιάννη Πάτλη.

Με μια από τις εντυπωσιακότερες επεμβάσεις που έχουν κάνει σε κήπο ξεκινούν το δεύτερο κύκλο τους τα ανανεωμένα «Κηπουρέματα».

Ο Μάριος Γκρόγκος και όλη η γνωστή παρέα συναντούν την 25χρονη Νίκη στο Περιστέρι.

Η Νίκη μένει σε ένα τριόρωφο οίκημα μαζί με τη θεία και τη γιαγιά της. Ο κήπος του κτιρίου δηλαδή είναι οικογενειακή υπόθεση. Στις κυρίες αρέσει να διοργανώνουν μπάρμπεκιου και έτσι ο κήπος έχει ήδη μια ψησταριά.

Δεν έχει καμιά άλλη όμως υποδομή, κι έτσι, ό,τι ψήνουν, αναγκάζονται να το...καταναλώνουν μέσα στο σπίτι.

Τα «Κηπουρέματα» επιχειρούν μια μεγάλου εύρους μεταμόρφωση της αυλής, με στόχο να δημιουργηθεί ένας άρτιος κήπος με σύγχρονες ανέσεις και έμφαση στα πολλά λουλούδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα