«Το χιούμορ παίζει μεγάλο ρόλο στις περιόδους που διανύουμε»

Για την νέα του τηλεοπτική δουλειά «Ελεύθερος και ωραίος» στον ΑΝΤ1 όπου υποδύεται τον Σταμάτη μίλησε στο περιοδικό «ΤV Ζάπινγκ» ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

-Ο Σταμάτης που ντύνεσαι στο ''Ελεύθερος κι ωραίος'' είναι ένας χαρακτήρας έξω καρδιά αλλά μου φαίνεται εντελώς διαφορετικός από εσένα...

-Αυτό είναι αλήθεια, δεν έχουμε κανένα κοινό στοιχείο με τον ήρωα αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και το ενδιαφέρον στη δουλειά μας, να δίνουμε σάρκα και οστά σε κάτι εντελώς

διαφορετικό από αυτό που είμαστε...Είχε μια πρόκληση ο συγκεκριμένος ρόλος. Ο Σταμάτης είναι ένα παιδί που αγαπά όλο τον κόσμο, που η τύχη του δείχνει το καλό της πρόσωπο αλλά περιμένετε γιατί θα έρθουν πολλές ανατροπές στην πορεία.

-Χρειάστηκε να προσεγγίσεις οδηγούς ταξί για να μπεις λίγο περισσότερο μέσα στο ρόλο; Είναι πολλοί ηθοποιοί που το κάνουν αυτό.

-Οχι γιατί στην περίπτωση του Σταμάτη, δεν υπήρχε δυσκολία στο να υποδυθώ τον ταξιτζή...Εξάλλου, το συγκεκριμένο επάγγελμα δεν ταυτίζεται με το σενάριο της σειράς...Θέλαμε απλά να πούμε μια ιστορία και έτυχε ο πρωταγωνιστής να είναι οδηγός ταξί. Είναι η αφορμή να ξεκινήσει η πλοκή στην ουσία.

-Το όπλο του Σταμάτη για να ξεπερνά τις δυσκολίες είναι το χιούμορ...Πόσο σημαντικό ρόλο πιστεύεις ότι παίζει στη ζωή μας...

-Πολύ μεγάλο, ειδικά στις περιόδους που διανύουμε. Ο Σταμάτης βλέπει τη ζωή με μεγάλη αισιοδοξία και με διάθεση να παίξει μαζί της όπως παίζει και αυτή μαζί του. Είναι ένα άτομο που ξεπερνά τα πάντα με χιούμορ, έτσι όπως ίσως θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε και όλοι μας τις δυσκολίες.

-Τώρα που αναφέρθηκες σε δυσκολίες, μαθαίνω ότι παρά τα όσα θα δούμε αρχικά, θα έχει διάφορα θέματα στον ερωτικό τομέα...

-Του συμβαίνουν και θα του συμβούν διάφορα αλλά πάντα εκείνος θα έχει ψηλά το κεφάλι και δεν θα χάσει το χιούμορ του... Είναι πολύ ερωτευμένος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πεθάνει και για τον έρωτα.

-Από τον έρωτα να σε πάω στο τηλεοπτικό τοπίο που είναι άκρως ζοφερό φέτος.

-Η αλήθεια είναι πως δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω και δεν έχω να σου πω κάτι... Εχω δει, βέβαια, ότι έχουν μειωθεί κατά πολύ φέτος οι δουλειές που γίνονται, κάτι που δεν είναι καλό για κανέναν μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα