Το μενού στο Chef στον αέρα για αυτήν την εβδομάδα

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα!

Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ "Chef στον αέρα" με την Ελένη Ψυχούλη και τους καλεσμένους της παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00.

Η ανανεωμένη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει γνωστούς αλλά και ανερχόμενους επαγγελματίες μάγειρες, δημιουργικούς και παραδοσιακούς ζαχαροπλάστες, ανθρώπους από τον χώρο της γαστρονομίας, διάσημους καλλιτέχνες αλλά και απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μας τις πιο επιτυχημένες συνταγές τους.

Κάθε

μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η μαγείρισσα Σούλα Μωραϊτη από το νησί της Μήλου δείχνει στους τηλεθεατές πώς φτιάχνεται η σωστή και απλή κακαβιά και οι μυρωδάτοι παραδοσιακοί ντοματοκεφτέδες. Η Ελένη φτιάχνει μια εύκολη κρεατόπιτα με χοιρινό.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου η δημοσιογράφος γαστρονομίας Γεωργία Παπανδρέου δείχνει εύκολες χορτοφαγικές συνταγές: μανιταρόσουπα με γλυκό τραχανα και λαζάνια με λαχανικά. Στην στήλη της γλυκοθεραπείας η Γεωργία φτιάχνει την παραδοσιακή φανουρόπιτα σε μια πιο υγιεινή εκδοχή!

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ο σεφ Κωνσταντίνος Σιωπίδης και η Δέσποινα Κουκλινού δείχνουν ξεχωριστές συνταγές για τις γιορτινές ημέρες! Μοσχαράκι με κάστανο που μαγειρεύεται σε χυμό πορτοκαλιού, ένα πλούσιο ριζότο με κοτόπουλο και σταφίδες και μια σαλάτα γεμάτη χρώμα και υγεία!

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου οι food stylist Μάκης Γεωργιάδης και Έλενα Τζέφρι δίνουν ιδέες για δωράκια που τρώγονται! Τυρομπαλάκια σε όμορφο βάζο, ντιπ κόκκινης πιπεριάς, μπισκότα κακάου σε πρωτότυπο περιτύλιγμα και ρόφημα σοκολάτας με δώρο την κούπα! Η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και μαγειρεύει γιορτινά μακαρόνια με χριστουγεννιάτικο κιμά!

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου τρεις γυναίκες μαγειρεύουν με την Ελένη ό,τι τους θυμίζει Χριστούγεννα: η ραδιοφωνική παραγωγός του ΣΚΑΙ, γνωστή ως Γκίζα, φτιάχνει την αγαπημένη της πατατοσαλάτα και η Ελένη προτείνει ζεστό κρασί με τσάι για συνοδευτικό. Η σχεδιάστρια ρούχων Κατερίνα Ορόσκο φτιάχνει ένα λαχταριστό κέικ με χουρμάδες και σοκολάτα, και η Ιωάννα Σταμούλου δείχνει τη συνταγή για τα μελομακάρονα με καστανή ζάχαρη!

Keywords
Αναζητήσεις
πατατοσαλατα σεφ στον αερα, κρεατοπιτα σεφ στον αερα
Τυχαία Θέματα