Sofia Vergara: Πώς στα 42 της έχει καλύτερο σώμα από ποτέ

Στα 42 της, η Sofia Vergara έχει ένα σώμα που κάθε γυναίκα θα ζήλευε. Παρά τα γονίδιά της, η Κολομβιανή πρωταγωνίστρια του Modern Family ανακάλυψε μετά τα 40 της πως το σώμα της άρχισε να χαλαρώνει. Στο τεύχος Νοεμβρίου του Αμερικανικού Shape, ποζάρει με το μπικίνι της και παραδέχεται πώς, ενώ ήταν πολύ διστακτική απέναντι στη γυμναστική, αποφάσισε να κάνει «κάτι»!


«Ποτέ δεν με ενθουσίαζε ιδιαίτερα η γυμναστική.

Πάντα ήμουν ευχαριστημένη όπως ήμουν. Σαν γυναίκα παραπονιόμουν για τους γλουτούς μου, αλλά γενικά ένιωθα άνετα με τις καμπύλες μου». Όπως είπε, εμπνεύστηκε από την συμπρωταγωνίστριά της Julie Bowen που αν και μητέρα τριών παιδιών, ξυπνάει κάθε πρωί για να κάνει τρέξιμο πριν πάει στο γύρισμα. «Εγώ; Βρίσκω κάθε πιθανή δικαιολογία για να αποφύγω τη γυμναστική. Α! Σήμερα είναι Κυριακή, δεν μπορώ να γυμναστώ!» λέει η Sofia, η οποία πλέον ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής που βασίζεται στις Pilates, αλλά θεωρείται πιο εξελιγμένο. Επίσης, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της μικρής οθόνης, κάνει βάρη, και τα αποτελέσματα, όπως λέει, είναι ήδη αισθητά. «Μακάρι να είχα ξεκινήσει τη γυμναστική όταν ήμουν νεότερη και να την έπαιρνα όσο σοβαρά την παίρνω τώρα», σχολιάζει.

Ως προς τη διατροφή της, παραδέχτηκε πως άλλαξε τις συνήθειές της και υιοθέτησε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 2005. «Δεν μπορείς να τρως συνέχεια παχυντικά φαγητά, όπως μακαρονάδες. Θα δοκιμάσεις λίγο σούσι και όταν βγεις με τις φίλες σου, θα πάρεις μια ωραία σαλάτα. Τελευταία άρχισα να πίνω χυμούς λαχανικών. Όταν ‘ξεφεύγω’ την επόμενη ημέρα γυμνάζομαι πιο εντατικά. Το μότο μου είναι απλό: ‘χωρίς κόπο, δεν έχει κέικ!’».

Keywords
Τυχαία Θέματα