Victoria Beckham: «Τα παιδιά μου αποτελούν πρώτη προτεραιότητα»

10:01 3/5/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Πώς καταφέρνει να ισορροπήσει καριέρα και οικογενειακή ζωή.

Η πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham λέει ότι η ζωή της ως εργαζόμενης μητέρας είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά υποστηρίζει ότι δεν σκοπεύει να παρατήσει σύντομα την καριέρα της. «Τα παιδιά μου είναι προτεραιότητά μου, πάντα ήταν και πάντα θα είναι, οπότε η ζωή μου μοιάζει με αυτή του ζογκλέρ», λέει η Victoria

που είναι μητέρα τριών αγοριών, του 14χρονου Brooklyn, του 10χρονου Romeo καιτου 8χρονου Cruz, αλλά και ενός κοριτσιού, της μόλις 21 μηνών Harper. «Μου αρέσει πολύ να είμαι μαμά, αγαπώ τα παιδιά περισσότερο από οτιδήποτε, αλλά μου αρέσει να κάνω και αυτό που κάνω και πρέπει να βρεις τη σωστή ισορροπία, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο.

Ο δεύτερος γιος της Romeo εμφανίζεται στην παιδική καμπάνια ρούχων του Burberry, ενώ και η ίδια η Victoria σκοπεύει να επεκτείνει σύντομα τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα ρούχων στο Λονδίνο. «Εκεί θέλω να ανοίξω το πρώτο μου κατάστημα.», λέει η designer. «Θέλω να κάνω κάτι πολύ καινούριο και πολύ φρέσκο. Κάτι με λίγο διαφορετικό concept, αλλά όχι και τόσο πολύ», συμπληρώνει, χωρίς να θελήσει να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

The post Victoria Beckham: «Τα παιδιά μου αποτελούν πρώτη προτεραιότητα» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα