«Δείχνεις απαίσια» – Δείτε ένα συγκλονιστικό video

02:37 8/7/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Ένα μόνο video είναι αρκετό για να μας δείξει τη “δύναμη” των social media και τον βίαιο τρόπο με τον οποίο βρίσκονται στη ζωή του καθενός. Συζητήσεις επί συζητήσεων έχουν γίνει για το ρόλο που τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εισβάλλει και καθορίσει τη ζωή του καθενός και τον τρόπο που την αντιμετωπίζει. Τα σχόλια είναι σαφώς πιο εύκολα σε έναν κυβερνοχώρο όπου δεν λογοδοτείς, απλά κρίνει με το δικαίωμα και τη μάσκα ενός προφίλ.

Το γεγονός αυτό έχει πολλές φορές πυροδοτήσει

συζητήσεις κι έχει προκαλέσει προβλήματα σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο. Τα πρότυπα ομορφιάς που προωθούνται μέσα από τα sοcial media, έχουν επιφέρει μεγάλη αναστάτωση επηρεάζοντας τους χρήστες, οι οποίοι συχνά δέχονται ρατσισμό για την εξωτερική τους εμφάνιση, κυρίως όταν αυτή δεν υπακούει στις “απαιτήσεις” της εποχής.

Το παρακάτω video δίνει μία καθαρή εικόνα για το πώς μπορούν να λειτουργήσουν τα social media, επηρεάζοντας την ψυχολογία μίας κοπέλας με ένα δερματικό πρόβλημα. Η απέχθεια στην αληθινή της όψη αλλά και ο θαυμασμός στο μακιγιαρισμένο πρόσωπό της. Το μήνυμα, όμως είναι ένα: “Είσαι όμορφη. Μην αφήνεις κανένα να σου πει το αντίθετο… ούτε τον εαυτό σου”!

Keywords
Τυχαία Θέματα