Έτοιμες σε δέκα λεπτά!

15:59 9/8/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Είναι γνωστό πως η ώρα περνάει χωρίς να το καταλάβετε.

Μόλις έχετε βγει από το μπάνιο σας, τα μαλλιά σας είναι μακριά και ατίθασα και συνειδητοποιείται ότι πρέπει να είστε έτοιμες για το ραντεβού σας σε μόλις δέκα λεπτά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχωθείτε καθίστε μπροστά από τον καθρέφτη σας και ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και θα αποκτήσετε ένα άψογο look σε χρόνο dt:

Μαλλιά:

Για όσες έχετε ίσια-σπαστά μαλλιά με μήκος: Περάστε τα μαλλιά σας με ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος. Αναποδογυρίστε το κεφάλι σας και στεγνώστε τα μαλλιά σας χτενίζοντάς τα
προς τα κάτω με μία ίσια χτένα. Θα σας πάρει το πολύ πέντε λεπτά να στεγνώσουν. Όταν στεγνώσουν θα έχετε ίσια μαλλιά με κίνηση.Για όσες έχετε σγουρά μαλλιά με όγκο. Περάστε τα μαλλιά σας με ένα προϊόν που χαρίζει όγκο, στεγνώστε τα και πιάστε τα κότσο. Το πολύ σε πέντε λεπτά θα έχετε έναν εντυπωσιακό χτένισμα με όγκο.

Make up:

Με ένα concealer καλύψτε τους μαύρους κύκλους σας και οποιαδήποτε σημάδια έχετε. Θα διαρκέσει μόλις ένα λεπτό.Με ένα πινέλο φορέστε ένα ρουζ σε φυσική απόχρωση καθώς είναι μία πιο safe επιλογή όταν δεν έχετε κάνει καλή βάση προσώπου.Βάλετε έντονη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας.Προσθέστε ένα κραγιόν σε απαλή απόχρωση. Τα τρία τελευταία βήματα διαρκούν μόλις δύο με τρία λεπτά. Σε περίπτωση που είστε έξω και θέλετε να ανανεωθείτε μέσα σε δέκα λεπτά:Αν τα μαλλιά σας έχουν φριζάρει μετά από τόσες ώρες που είστε έξω πιάστε τα αλογοουρά. Είναι ένα chic και εύκολο χτένισμα.Έχετε πάντα μαζί σας ένα κραγιόν σε απαλή απόχρωση με το οποίο ανανεώνεται τα χείλη σας. Μπορείτε ακόμα να βάλετε ένα απλό lip balm.Τοποθετήστε ελάχιστο κραγιόν και στα μάγουλά σας ίσα ίσα για να φαίνεστε πιο φρέσκια, σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας ρουζ.

Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα ένα τέλειο look!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Έτοιμες σε δέκα λεπτά! appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα