Η Celine Dion μιλά για τις δυσκολίες στον γάμο της

Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του έγγαμου βίου της.

Η Celine Dion παραδέχεται σε νέα της συνέντευξη ότι η σχέση της με τον σύζυγο και μάνατζερ της Réne Angélil πέρασε δύσκολες στιγμές στα 18 χρόνια του γάμου τους. «Ο Réne κι εγώ είχαμε και τις δύσκολες στιγμές μας. Δεν ήταν πάντα εύκολο.», λέει η τραγουδίστρια. «Υπήρχε ένταση ανάμεσά μας. Δεν είναι ποτέ εύκολο να είστε σύζυγοι, πόσο μάλλον όταν είμαστε μαζί και στον ίδιο εργασιακό χώρο, έχοντας

να αντιμετωπίσουμε όλη την πίεση από τα shows, τις συναυλίες, τις περιοδείες και τα ταξίδια. Ήταν δύσκολο-πολύ σκληρή δουλειά.»

Η Dion γνώρισε τον Angélil όταν ήταν 12 ετών και εκείνος 38, αλλά βγήκαν μαζί όταν εκείνη ήταν 19, και λέει πώς μέχρι πριν 7 χρόνια δεν επικοινωνούσαν κατάλληλα. Αυτό λύθηκε όπως λέει όταν ζήτησε συμβουλή από μία φίλη της. «Μου δίδαξε πως αυτό δεν φεύγει. Απλώς μένει εκεί και χειροτερεύει. Μου δίδαξε πώς να λέω τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Είναι μαθήματα που κάθε παντρεμένο ζευγάρι θα έπρεπε να γνωρίζει για να κρατήσει τη σχέση του. Μου μίλησε για το πραγματικό νόημα της επικοινωνίας, τον σωστό τρόπο για να επικοινωνήσεις. Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε. Γελάμε. Αστειευόμαστε. Πειράζουμε ο ένας τον άλλον. Θέλουμε ο γάμος μας να κρατήσει για πάντα. Μιλήστε για όλα και θα ανακαλύψετε ότι βρίσκεστε ακόμη στο ταξίδι του μέλιτος… επικοινωνία- είναι το πιο σημαντικό. Είναι το μυστικό.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Η Celine Dion μιλά για τις δυσκολίες στον γάμο της appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα