Μια δυναμική γυναίκα φλερτάρει

Δύσκολο project!

Πώς μπορεί μία δυναμική και επαγγελματικά καταξιωμένη γυναίκα να φλερτάρει; Για ποιο λόγο αποτελεί «απαγορευμένο στόχο» στα μάτια των αντρών; Για ποιο λόγο συνεχίζει να υπάρχει η κόντρα για τον τίτλο του «κυνηγού» στις μέρες μας; Γιατί μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα θα πρέπει να αλλάξει τη στάση και τη συμπεριφορά της προκειμένου να γίνει «ανθρώπινη» και προσιτή»; Μπέρδεμα! Ποιος όμως έχει δίκιο σ΄όλο αυτό; Οι άντρες που ισχυρίζονται πως μια τέτοια γυναίκα τα έχει όλα και είναι πολύ δύσκολο να την γοητεύσει κανείς ή γυναίκες που ισχυρίζονται πως οι άντρες είναι δειλοί

και προτιμούν να έχουν μια γυναίκα δίπλα τους που μπορούν να την «χειρίζονται» καλύτερα; Συγνώμη, αλλά δεν βλέπει κανείς πως όλο αυτό ξεκινά σε λάθος βάση. Η σχέση δεν είναι παιχνίδι εξουσίας. Δεν ψάχνουμε manager. Σεβασμός, ειλικρίνεια, αποδοχή, προσωπικός χώρος, θαυμασμός, πάθος, γοητεία, όλα αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο; Γιατί μια δυναμική γυναίκα δεν μπορεί να φλερτάρει; Κι αν μπορεί απορρίπτεται από το σύνολο του ανδρικού πληθυσμού; Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας:

Το να είναι μια γυναίκα προσιτή, ευαίσθητη και ρομαντική δεν έχει να κάνει με την εικόνα μια γυναίκας που μπορεί να είναι ευάλωτη και έρμαιο των συναισθημάτων της. Μπορεί να αφιερωθεί στη σχέση της και να θέλει να φροντίζει το σύντροφό της αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση, με μια γυναικά που θα αμελεί την προσωπική της ζωή για χάρη του. Ψυχραιμία στην αρχή. Μπορεί να νιώθετε ερωτευμένη, ενθουσιασμένη για εκείνον, αλλά σιγά σιγά οι εκδηλώσεις αγάπης. Βρείτε μια ισορροπία.Το να νιώθετε λίγο άβολα είναι φυσιολογικό. Μπορεί στην αρχή να είστε λίγο ανήσυχες για το πώς θα μιλήσετε, θα συμπεριφερθείτε αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να νιώθετε άβολα γι αυτό. Είναι λογικό όταν δεν ξέρεις κάποιον να είσαι στην αρχή επιφυλακτικός μαζί του.Το να είστε γλυκές είναι ωραίο. Το να είστε παραπάνω γλυκές δεν είναι καθόλου ωραίο. Ζουζουνίσματα, γλύκες δεν έχουν καμία θέση στην αποστολή αποπλάνηση. Να είστε ειλικρινής με τα συναισθήματά σας και δεν χρειάζεται να προσποιείστε τη γατούλα αν δεν είναι στο χαρακτήρα σας.Να έχετε αυτοπεποίθηση και να είστε περήφανες για εσάς. Δεν χρειάζεται να υιοθετήσετε άλλες απόψεις ή να αλλάξετε για να τον κερδίσετε.

Τέλος, θα πρέπει να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να φοβάστε τη διαδικασία του φλερτ. Είναι το πιο όμορφο κομμάτι μιας σχέσης αξίζει να το ζήσετε απαλλαγμένες από κοινωνικά στερεότυπα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Μια δυναμική γυναίκα φλερτάρει appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα