Μια κουρελού κι ένα μπαούλο

00:55 3/9/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Το τελευταίο Insta click μου έχει να κάνει με τη χρήση παλιότερων πραγμάτων στο χώρο. Μερικά κομμάτια που υπάρχουν στην αποθήκη ή στα πατάρια σας, μπορεί να γίνουν τα κομμάτια κλειδιά για να ανανεώσετε το χώρο σας και να τον ζεστάνετε με χρώματα και αναμνήσεις. Οι συχνές αλλαγές στο χώρο σας, φρεκάρουν τη διάθεση και αλλάζουν την ενέργεια, σκορπίζοντας αναζωογόνηση. Σκαλίστε λοιπόν τα αποθηκευμένα πράγματά σας και αφεθείτε στην ανακάλυψη.

Καλημέρα! Καλό μήνα!!

A photo posted

by Jenny Balatsinou (@jennygr) on Aug 31, 2015 at 11:41pm PDT

Τα μπαούλα είναι σαν το μικρό θησαυροφυλάκιο μιας οικογένειας, γεμάτα αναμνήσεις. Αν νομίζετε πως ήταν κάποτε χρηστικά και τώρα πια απλά πιάνουν τόπο, κάνετε μεγάλο λάθος. Μπορείτε να αποθηκεύετε μέσα άφθονα πράγματα και κάθε φορά που το ανοίγετε, να ξεπετάγεται και μια διαφορετική αίσθηση. Μεταποιήστε τα, δώστε τους λίγη φροντίδα και περιποίηση και θα κάνουν το σπίτι σας σίγουρα ξεχωριστό. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να τα μετατρέψετε σε τραπεζάκια καθιστικού ή να γεμίσουν μια άδεια γωνία.

Οι υφαντές κουρελούδες, γεμάτες χρώματα σε διάφορες αποχρώσεις, μπορούν να αναγεννήσουν το χώρο σας. Συνδυάζονται εύκολα σε διάφορα σημεία του σπιτιού, από το υπνοδωμάτιο μέχρι την κουζίνα σας. Είναι ελαφριές κι έτσι η καθαριότητα και το τίναγμα είναι απλή υπόθεση και πλένονται εύκολα σε αντίθεση με τα πιο βαριά χαλία που απαιτούν ολόκληρη «επιχείρηση» καθαριότητας.

Μπλέξτε το παλιό με το νέο, κάντε αλλαγές στο χώρο σας και δώστε ζωή σε παλιά πράγματα που θα σας φτιάξουν το κέφι και θα προετοιμάσουν το σπίτι σας να υποδεχθεί το φθινόπωρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα