Μήπως το πρωινό σας μακιγιάζ είναι πολύπλοκο;

Έχετε αναρωτηθεί αν περνάτε πολλή ώρα στον καθρέπτη για να βαφτείτε κάθε πρωί αντί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να φάτε ένα καλό πρωινό ή να κάνετε μερικές ασκήσεις για να τονώσετε το σώμα σας;

Σκεφτείτε λοιπόν, αν χρειάζεστε παραπάνω από 15 λεπτά για να βαφτείτε το πρωί, τότε χάνετε πολύτιμο χρόνο και σίγουρα χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα και δημιουργείτε στρώματα από μακιγιάζ στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε τις παρακάτω γρήγορες συμβουλές και χρονομετρήστε τον εαυτό σας:

1. Το πρωινό μακιγιάζ πρέπει να είναι φυσικό και ελαφρύ. Αποφύγετε τα βαριά καλυπτικά make up και προτιμήστε

τις απλές ενυδατικές με χρώμα που απλώνονται εύκολα.

2. Αν έχετε σημάδια ή σπυράκια στο πρόσωπο καλύψτε τα τοπικά με ένα concealer προσώπου.

3. Το concealer δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το μακιγιάζ για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους.

4. Για τις σκιές ματιών προτιμήστε τα ουδέτερα χρώματα ή αυτά που σας ταιριάζουν. Μην πειραματίζεστε με νέους συνδυασμούς, αφήστε το για κάποια άλλη στιγμή που θα έχετε χρόνο.

5. Η μάσκαρα είναι απαραίτητη για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ των ματιών. Ακόμα και αν δεν βάψετε τα μάτια σας, η μάσκαρα θα δώσει ένταση στο βλέμμα και τα μάτια θα φαίνονται πιο μεγάλα.

6. Μην πειραματίζεστε με νέα χρώματα ρουζ το πρωί, στο φως της ημέρας όλα φαίνονται και ειδικά ένα λάθος χρώμα ή λάθος απλωμένο ρουζ. Πάντα να απλώνετε το ρουζ με προσοχή και με απαλές κινήσεις, παίρνοντας λίγο προϊόν κάθε φορά.

7. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια ολοκληρώνουν ένα όμορφο μακιγιάζ. Χτενίστε τα με το ειδικό βουρτσάκι και αν χρειάζεται διορθώστε το σχήμα τους με ένα μολύβι φρυδιών.

8. Μια πινελιά από χρώμα στα χείλη είναι αρκετή για το πρωί, απλώστε το αγαπημένο σας κραγιόν ή lip gloss και είσαστε έτοιμες να φύγετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Μήπως το πρωινό σας μακιγιάζ είναι πολύπλοκο; appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα