Τα 5 μυστικά για τέλειο strobing

Τα έχουμε ξαναπεί περί strobing. Η νέα αυτή τεχνική που ήρθε να πάρει τη θέση του contouring μας έχει λύσει τα χέρια, αφού αντί να παιδευόμαστε με «κοψίματα» και φωτοσκιάσεις, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εφαρμόσουμε το highlighter μας σε ορισμένα στρατηγικά σημεία του προσώπου. Αν σας ακούγεται ενδιαφέρον, παρακάτω θα βρείτε 5 super tips που θα σας βοηθήσουν να γίνετε… επαγγελματίες.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ
ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μην πέσετε στην παγίδα περιττών αγορών. Δε χρειάζεστε κάποια ειδική – και πολλές φορές πανάκριβη, παλέτα για να ακολουθήσετε το συγκεκριμένο trend. Το κλασικό και αγαπημένο σας highlighter είναι το μόνο που θα χρειαστείτε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εφαρμογής, δοκιμάστε να βρέξετε ελάχιστα το πινέλο σας. Το συγκεκριμένο trick θα σας χαρίσει καλύτερο αποτέλεσμα, αφού η λάμψη θα είναι πιο έντονη και θα γίνει «ένα» με την επιδερμίδα του προσώπου σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σίγουρα το strobing δεν ακολουθεί τους αυστηρούς κανόνες του contouring, καλό είναι όμως να μην το παρακάνετε. Αν υπάρχουν περιοχές στο πρόσωπό σας που εμφανίζουν σπυράκια, πόρους ή ρυτίδες, αποφύγετε να εφαρμόσετε εκεί το highlighter καθώς θα υπερτονίσει την όποια ατέλεια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μην ξεχνάτε τα βλέφαρα. Μπορεί το strobing να θεωρείται τεχνική μακιγιάζ για την επιδερμίδα, όμως λίγο highlighter στο κινητό βλέφαρο αρκεί για να φαίνεται σα να ξυπνήσατε μόλις από το beauty sleep σας. Δοκιμάστε το!

Δείτε περισσότερα Galleries

Aν θεωρείτε ότι σε κάποιο σημείο υπερβάλατε, μια διάφανη πούδρα θα διώξει την περιττή ποσότητα και θα σας εξασφαλίσει όσο έντονο ή ήπιο αποτέλεσμα επιθυμείτε.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: contouring, strobing, trend, μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα