Το μυστικό για τις καλύτερες πατάτες φούρνου

Υλικά6-7 πατάτες2 κουτ.σούπας μέλιθυμάρι ή δεντρολίβανοχυμό από 1 με 2 πορτοκάλιαλίγο ελαιόλαδο1 κουτ.σούπας μουσταρδάςΑλάτι, πιπέριΕκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις απλώνουμε σε ένα ταψί με όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε καλά. Μπορούμε στο ίδιο ταψί να βάλουμε μπουκιές κοτόπουλου που συνδυάζονται αρμονικά. Διαλέξτε τις κατάλληλες πατάτες να είναι για φούρνο και όχι για τηγάνι. Ψήστε στους 160 για μια ώρα και ανακατεύετε για να ψηθούν σωστά. Να προσθέτετε και λίγο νερό όταν χρειάζεται κατά βούληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα