Βιβλία ζωγραφικής

Στα παιδιά αρέσει πολύ η ζωγραφική.

Μέσω της ζωγραφικής εκφράζουν τα συναισθήματά τους, τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον κόσμο. Μπορείτε πέρα από το να τους δώσετε απλά ένα μπλοκ ζωγραφικής, να τα φέρετε σε μια πρώτη γνωριμία με διάσημους ζωγράφους, είδη ζωγραφικής, πίνακες κλασσικούς αλλά και σύγχρονους. Υπάρχουν βιβλία που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να πάρουν τα κατάλληλα ερεθίσματα.

Δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις:

«Ένα απίθανο βιβλίο σύγχρονης Ελληνικής τέχνης για παιδιά» που κυκλοφορεί

από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο. Πέντε σύγχρονοι Έλληνες καλλιτέχνες δίνουν απίθανες ιδέες για να δημιουργήσουν με μπογιές, ψαλίδια, φωτογραφικές μηχανές και υπολογιστές, να ζωγραφίσουν, να στείλουν ηλεκτρονικά μηνύματα, να δουν όνειρα, να απλώσουν χάρτινες μπουγάδες, να παίξουν με τις σκιές, να γράψουν συνθήματα! Κλείστε τη μύτη, κρατήστε τα μάτια ανοιχτά, πάρτε για αναπνευστήρα τη φαντασία σας και… βουτήξτε στα βαθιά και μαγικά νερά της τέχνη.

«Οι αριθμοί της Εθνικής Πινακοθήκης» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Το μέτρημα ποτέ δεν έγινε ευχάριστο και διασκεδαστικό! Βασισμένο στα έργα Ελλήνων ζωγράφων από τις μόνιμες συλλογές της Εθνικής Πινακοθήκης, το βιβλίο γνωρίζει στα παιδιά τους αριθμούς μέσω της τέχνης.

The post Βιβλία ζωγραφικής appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα