10 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν αποφοιτήσεις!

Τα φοιτητικά χρόνια είναι λένε τα καλύτερα, ωστόσο περνούν χωρίς να τα καταλάβεις, ακριβώς επειδή περνάς πολύ ωραία. Προσπάθησε να κάνεις αυτά τα 10 πράγματα που ίσως δεν έχουν περάσει καν από τον νου σου για να έχεις όντως να θυμάσαι!Μπορείς να αντέξεις 24 ώρες απαντώντας μόνο με «ναι»; Αν έχεις τόσες δυνάμεις, τότε ίσως καταφέρεις να συνηθίσεις και να είσαι πιο θετικό από εδώ και πέρα στην ζωή σου.

Κάνε μία θεαματική πρόταση στην σύντροφό σου. Μπορείς μπροστά σε πολύ κόσμο να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι για την κοπέλα ή το αγόρι σου; Αν ναι, τότε κάνε το, το μόνο που θα δείς γύρω σου

θα είναι χαμόγελα.

Ζήτα συγγνώμη από κάποιον που έχεις όντως ενοχλήσει. Ρίξε λίγο τα μούτρα σου και τον εγωισμό σου και πάρε τηλέφωνο κάποιον παλιό σου φίλο. Μπορεί να έχετε «χαλαστεί» για τον α ή β λόγο ωστόσο πού ξέρεις ίσως δεν βγεις χαμένος και να ξανακερδίσεις μία φιλία από τα παλιά.

Κάνε το βιογραφικό σου. Μην περιμένεις να μπεις στην διαδικασία εύρεσης εργασίας. Ίσως τότε να είναι αργά. Φτιάχνοντας το βιογραφικό σου θα μπορέσεις να καταλάβεις πόσο ικανοποιημένος είναι για αυτά που έχεις κάνει μέχρι στιγμής. Αν δεν είσαι τότε, τώρα που είσαι φοιτητής ίσως έχεις περισσότερο χρόνο να εμπλουτίσεις τις δεξιότητές σου.

Δοκίμασε να αντέξεις 24 ώρες χωρίς τεχνολογία. Προσπάθησε για μία μέρα να μην στείλεις κανένα μήνυμα, να μην πάρεις κανένα τηλέφωνο. Μην κοιτάξεις ούτε και το facebook και το twitter. Θα είναι μία καλή αποτοξίνωση.

Φόρα για μία μέρα ό,τι θέλεις. Ξύπνα μία ημέρα και κάνε ένα εμπνευσμένο ντύσιμο. Φόρα όποια ρούχα πραγματικά αγαπάς δίχως να αγχώνεσαι για το εάν ταιριάζουν ή όχι.

Μπορεί να έχεις τα στέκια σου, ωστόσο δεν είναι κακό να δοκιμάσεις κάτι καινούριο. Πάρε ένα φίλο σου, ψάξε εναλλακτικές προτάσεις εξόδου και προσπάθησε να πας σε ένα μαγαζί που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πήγαινες. Πού ξέρεις ίσως αγαπήσεις μία μικρή μπάντα για την οποία δεν είχες ιδέα ότι υπάρχει.

Είσαι Ολυμπιακός, ή και Παναθηναϊκός. Εντάξει είσαι όποια ομάδα θέλεις, αλλά δοκίμασε να δεις και έναν αγώνα μη επαγγελματικό. Πήγαινε μία φορά σε ένα από τα παιχνίδια που οργανώνει η ομάδα της σχολής σου. Θα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία.

Παραδέξου το. Σου άρεσε πάντα αυτή η κοπέλα από την σχολή που είχατε και αρκετά μαθήματα μαζί, ωστόσο δεν έχετε μιλήσει ποτέ. Να η ευκαιρία σου. Οπλίσου με ένα χαμόγελο και με αυτοπεποίθηση και πες ένα απλό «γεια». Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχεις μία σύντομη συζήτηση και ο χρόνος σου δεν θα πάει χαμένος.

Πες ευχαριστώ σε όλους όσους σε βοήθησαν. Σήκωσε το τηλέφωνο, ή τουλάχιστον στείλε ένα μήνυμα. Κάλεσε όσους ήταν δίπλα σου αυτά τα τέσσερα χρόνια που σπούδαζες και ευχαρίστησέ τους για την στήριξη που σου παρείχαν σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή αντιμετώπισες.

Keywords
Τυχαία Θέματα