23 Πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πεις σε μια γυναίκα που δεν θέλει να γίνει μάνα

Η απόφαση για το αν μια γυναίκα θα αποκτήσει ή όχι παιδί είναι πολύ προσωπική. Δυστυχώς είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που όλοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της νιώθουν την ανάγκη να κάνουν σχόλιο για την απόφασή της αυτή.

Γραπτά που υπάρχουν από γυναίκες που δεν απέκτησαν παιδιά από επιλογή αποκαλύπτουν την έκταση στην οποία αμφισβητείται από τον περίγυρο η επιλογή τους αλλά και την εξουσία που νιώθει το περιβάλλον τους να επέμβει στην επιλογή της και να την κρίνει.

Ο κόσμος δεν δέχεται ότι μια γυναίκα μπορεί από επιλογή να μην επιθυμεί να γίνει μητέρα. Η αντίδρασή

τους είναι ακραία, σοκάρονται και νιώθουν λύπηση για την γυναίκα που το παραδέχεται. Γιατί να υποβάλεις μια γυναίκα σε αυτήν την δοκιμασία;

Αυτά είναι τα 23 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πεις σε μια γυναίκα που δεν θέλει να κάνει παιδιά:

Τι λάθος επιλογή!Εμένα πάντως, τώρα που απέκτησα παιδιά, άλλαξε εξ’ ολοκλήρου η ζωή μου!Είσαι μια τρελή γυναίκα που θα ξεμείνει με τις γάτες της…Νομίζεις ότι είσαι κουρασμένη; Δεν έχεις ιδέα τι θα πεί κούραση!Τι εγωιστική απόφαση!Θα αλλάξεις άποψη όταν συναντήσεις τον κατάλληλο άνδρα!Τι ακριβώς περιμένεις…;Η μαμά σου πώς έκανε εσένα!Χάνεις ένα από τα ομορφότερα πράγματα της ζωήςΤικ τόκ! Είμαι το βιολογικό σου ρολόι!Είναι θέμα μεταξύ μανάδων!Τι κρίμα, θα το μετανιώσεις!Τι λάθος έχουν κάνει οι γονείς σου μ’ εσένα;Με τέτοιο σπίτι και είστε μονάχα οι δυο σας; Κρίμα να μένει αναξιοποίητος τόσος χώρος.Μα, θα ήσουν τόσο καλή μητέρα.Βρές έναν δωρητή σπέρματος και απέκτησε παιδιά καλή μου. Όλα τα άλλα είναι αηδίες.Νομίζεις ότι δεν θέλεις παιδιά, αλλά όταν θα αποκτήσεις θα καταλάβεις πόσο θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι!Μην περιμένεις τόσο…Καλύτερα να βιαστείς και να χαρίσεις στον άνδρα σου ένα παιδί προτού βρεί άλληΑν δεν έχεις παιδιά δεν μπορείς να καταλάβειςΔεν ξέρεις τι θα πεί πραγματική αγάπηΠερίμενε μέχρι να χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόιΑν χρειαστείς κάτι δεν θα έχεις έναν άνθρωπο να σου δώσει ένα ποτήρι νερό.
Keywords
Τυχαία Θέματα