Alma Gallery: Ο νέος χώρος σύγχρονης τέχνης στην Αθήνα

Καταξιωμένη πλέον από το 2010, ως χώρος σύγχρονης τέχνης στα Τρίκαλα, έχοντας φιλοξενήσει έργα και συλλογές μεγάλων και διακεκριμένων εικαστικών, η Alma gallery τολμά και δημιουργεί έναν νέο χώρο στην Αθήνα.

Σε μια περίοδο χαλεπή για την Ελλάδα, ο εικαστικός Νικόλας Αλμπάνης και η Μαρία Αλμπάνη συνεργάτες και ιδιοκτήτες του χώρου, αφουγκράζονται

τον παλμό της τέχνης και οραματίζονται μια γκαλερί στο κέντρο της Αθήνας, που θα δώσει το βήμα και σε νέους εικαστικούς, εντός και εκτός συνόρων.

Η φιλοσοφία της, είναι αφιερωμένη τόσο στο καλλιτεχνικό έργο διακεκριμένων δημιουργών, όσο και στην προβολή ανερχόμενων εικαστικών, φιλοδοξώντας να αποτελέσει το εφαλτήριο για την προώθηση του νέου καλλιτεχνικού οράματος της Ελλάδας τόσο εντός των τειχών όσο και στην διεθνή καλλιτεχνική σκηνή.

Ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, φωτογραφία, κεραμική, σχεδιασμοί, σύνολα ανθρώπινης δημιουργίας, συνθέτουν τα εκφραστικά μέσα που διαθέτει στην παλέτα της η Alma gallery, με στόχο να επικοινωνήσει με σεβασμό στο φιλότεχνο κοινό, αντικείμενα αισθητικής απόλαυσης.

Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της γκαλερί, λειτουργεί και ART Shop, όπου οι επισκέπτες, εκτός των τρεχουσών ατομικών και ομαδικών εκθέσεων, έχουν την ευκαιρία να δουν και να επιλέξουν ιδιαίτερα αντικείμενα τέχνης ως δώρο, όπως έργα ζωγραφικής και γλυπτικής μικρών διαστάσεων, κεραμικές δημιουργίες, χρηστικά διακοσμητικά και κοσμήματα με την υπογραφή των δημιουργών.

Από τις 14 Απριλίου ως και 11 Ιουνίου, η Alma gallery στην Αθήνα, θα φιλοξενήσει την Ομαδική Έκθεση τεσσάρων νέων εικαστικών με θέμα «A Sound of Mind in a Sound Body».

The post Alma Gallery: Ο νέος χώρος σύγχρονης τέχνης στην Αθήνα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα