Belvedere Mykonos: Στο επίκεντρο του καλοκαιριού!

Φέτος το καλοκαίρι, το Belvedere απευθύνεται στο διεθνές κοινό δημιουργώντας έναν μικρόκοσμο υψηλής αισθητικής, που το καθιερώνουν ως τον απόλυτο ελληνικό προορισμό.

Luxurius Accommodation

Πάνω στη θάλασσα και με εκπληκτική θέα προς τη χώρα και την πλαγιά των ανεμόμυλων, η Belvedere Villa, προστέθηκε φέτος στις προτάσεις του Belvedere.

Η βίλλα, δίπλα από την καρδιά της Χώρας, είναι η μόνη της περιοχής που βρίσκεται «πάνω στη θάλασσα» και κατέχει ήδη ένα δικό της κεφάλαιο στην ιστορία του νησιού. Υπήρξε η βίλλα με την «πρώτη πισίνα» της Μυκόνου και στους χώρους της φιλοξενήθηκαν κατά καιρούς εκλεκτοί καλεσμένοι.

Σήμερα, ανακαινισμένη από τo αρχιτεκτονικό γραφείο Conceptboarding, αποτελείται από τρεις αυτόνομες μονάδες, καθεμιά με δικές της παροχές, που συνδυάζουν τις σύγχρονες γραμμές με τη ζεστασιά της νησιώτικης ελληνικής παράδοσης. Ασφάλεια, πολυτέλεια, 24-ωρη υπηρεσία butler, γεύματα από τα Matsuhisa Mykonos και Belvedere Club, είναι μερικές από τις premium παροχές της.

- Στην παραλία της Ψαρούς, ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους με καλαμιές και κυκλαδίτικα άνθη και με θέα στο γαλάζιο, το Seaside Cottage by Belvedere, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης ανακαίνισής του, ανοίγει τις πόρτες του στις 14 Ιουνίου, για να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία. Με 17 δωμάτια, εξαιρετικών προδιαγραφών, εκ των οποίων τα 9 πλήρως ανακαινισμένα και όλα με την bedding experience που φέρει την υπογραφή του Belvedere, το Seaside Cottage by Belvedere προσφέρει εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον της μυκονιάτικης εξοχής. Πλημμυρισμένο από τα αρώματα και τα χρώματα των λουλουδιών, δίπλα στην παραλία της Ψαρούς διαθέτει premium παροχές που σχεδιάστηκαν από την ομάδα του Belvedere: το Rise and Shine Breakfast και το All Day Snack Menu αλλά και τη δυνατότητα να απολαύσουν την κοντινή παραλία.

Gourmet επιλογές

- Στο επίκεντρο του καλοκαιριού, το Matsuhisa Mykonos του Belvedere που φέτος γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας. Στο καθιερωμένο πια Nobu Food Festival (9 με 14 Ιουλίου) ο Ιάπωνας chef Nobu Matsuhisa αυτοπροσώπως, με κάποιους από τους πιο σημαντικούς executive chefs Nobu απ’ όλο τον κόσμο, θα μαγειρεύουν για τους καλεσμένους του Matsuhisa Mykonos, τα πιο διάσημα πιάτα τους σε ένα εορταστικό πενθήμερο.

Φέτος, στην ποιότητα, τη μοναδική ατμόσφαιρα και το εξαιρετικό service του Matsuhisa Mykonos, προστίθεται η υπηρεσία sms reservations για τις κρατήσεις σας.

- Μία αυθεντική ναπολιτάνικη πιτσαρία, άνοιξε τις πόρτες της στον περιφερειακό της Χώρας, πίσω από την Τράπεζα Πειραιώς. Το Marechiaro Mykonos προσφέρει από το Μάιο νόστιμη ναπολιτάνικη πίτσα δια χειρός του ιταλού «σταρ της πίτσας»: του Guglielmo Vuolo, Pizzaiolo Maestro της Associazione Verace Pizza Napoletana! Η ιστορία του Marechiaro είναι χαρακτηριστική της φιλοσοφίας του Belvedere: να δημιουργεί στα στελέχη δυνατότητες και το κίνητρο να αποκτούν νέες εμπειρίες και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Ο βετεράνος Manager του Matsuhisa Mykonos Walter Speranza, εκπαιδεύτηκε στη Νάπολη, μαθαίνοντας τις συνταγές και τα μυστικά της ναπολιτάνικης πίτσας από το Guglielmo Vuolo. Στην συνέχεια επέστρεψε στο νησί μαζί με το δάσκαλό του, για να προσθέσουν έναν ακόμη γαστρονομικό θησαυρό στις προτάσεις του Belvedere. Μαζί τους, μια οικογένεια που κατασκευάζει παραδοσιακούς ναπολιτάνικους φούρνους συνέβαλε ώστε το γευστικό αποτέλεσμα να είναι αντάξιο της πιο νόστιμης verace pizza napoletana. Με ατού του την πανοραμική θέα της Χώρας, την αισθητική που του προσέδωσε το αρχιτεκτονικό γραφείο Conceptboarding (και με εικονογραφήσεις από τον καλλιτέχνη Γιώργο Τσεριώνη), που έρχονται να προστεθούν στις πεντανόστιμες γεύσεις, αλλά και τη φροντίδα της ομάδας του Belvedere, το νέο Marechiaro Mykonos είναι η άφιξη του καλοκαιριού.

Services

Ένας TED-x speaker, ο Craig Walzer, δημιουργός του γνωστού βιβλιοπωλείου Atlantis Books και των εκδόσεων Paravion Press, συνεργάστηκε με το ξενοδοχείο Belvedere και έστησε ένα pop up Atlantis βιβλιοπωλείο στο Residents Lounge του ξενοδοχείου για τους καλοκαιρινούς μήνας. Ο ονειροπόλος αμερικανός, που τα τελευταία χρόνια ζει στη Σαντορίνη μαζί με την ομάδα του, υπόσχονται ότι θα μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του Atlantis Books στη Μύκονο και θα προτείνουν βιβλία και συλλεκτικά αντικείμενα εξατομικευμένα στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών του ξενοδοχείου και της Μυκόνου.

- Tο Belvedere Mykonos συνεργάζεται με τα κορυφαία Holmes Place, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες του fitness studio. Η συνεργασία του ξενοδοχείου με τα Holmes Place προσφέρει στους καλεσμένους (μικρούς και μεγάλους) ευεξία και fitness υπηρεσίες από τους καλύτερους γυμναστές. Personal training στo studio του ξενοδοχείου και αερόβια προγράμματα, σχεδιασμένα από τα έμπειρα στελέχη των Holmes Place, είναι οι προτάσεις του Belvedere για ένα ισορροπημένο καλοκαιρινό πρόγραμμα.

- Το application του Belvedere Destination Mykonos, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες iPhone, με διαδραστικό τρόπο να ανακαλύψουν το νησί, να βρουν πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν και μέσω φίλτρων, να διαλέξουν τα καλύτερα εστιατόρια, μπαρ, παραλίες, καταστήματα και δραστηριότητες που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα και στις επιθυμίες τους. Το application που ανανεώνεται διαρκώς με νέα δεδομένα, έχει ήδη γίνει ο οδηγός όσων ενδιαφέρονται να ζήσουν το νησί μέσα από τη ματιά της ομάδας του Belvedere.

www.belvederehotel.com

Keywords
Τυχαία Θέματα