Bild: Η Γερμανία πρέπει να αρνηθεί την εκταμίευση νέων δανείων στην Ελλάδα [εικόνες]

Αφίσες των χριστιανοδημοκρατών, σοσιαλδημοκρατών, πρασίνων και αριστερών που υποτίθεται πως συμφωνούν ότι το Βερολίνο πρέπει να αρνηθεί την εκταμίευση νέων δανείων στην Ελλάδα έφτιαξαν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι. Αφορμή για την κίνηση αυτή υπήρξαν οι δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών για ένα τρίτο πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα.

Ο Σόιμπλε δήλωσε πως υπάρχει η

πιθανότητα για παροχή νέου πακέτου βοήθειας, προκειμένου να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό της χώρας μέχρι το 2016. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η γερμανική ταμπλόιντ «Bild» αποφάσισε να ασχοληθεί με το αγαπημένο της θέμα, την Ελλάδα, παρουσιάζοντας τις προεκλογικές αφίσες των κυριότερων κομμάτων σύμφωνα με τις δικές της επιθυμίες.

Στις «αφίσες» αυτές οι ηγέτες των πολιτικών κομμάτων εμφανίζονται όλοι να δηλώνουν ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία νέα βοήθεια για την Ελλάδα. Έτσι, οι χριστιανοδημοκράτες (CDU), οι σοσιαλδημοκράτες (SPD) και οι πράσινοι (Die Grunen) με τους αριστερούς (Die Linke), ευθυγραμμίζονται στο ζήτημα της Ελλάδας και ζητούν να μη διατεθούν επιπλέον χρήματα από τις τσέπες των Γερμανών φορολογουμένων για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

«Ούτε ένα σεντ περισσότερο για την Ελλάδα. Η Γερμανία να παραμένει ισχυρή»

Keywords
Τυχαία Θέματα