Britney πες μου το “ναι”!

Αφού ως παιδάκι μας γέμισε με ανούσια pop κομμάτια, τώρα έρχεται όχι να ορίσει με τις επιλογές της την παγκόσμια δισκογραφία. Κυρίες και κύριοι, η κριτής του X-Factor, Britney Spears!

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο-Αντωνάτο

Το παραδέχομαι, μεγάλωσα με Britney και Βανδή. Εντάξει, τι να κάνουμε; Ο καθένας μας έχει κάποιο

ένοχο μυστικό. Για αυτό το μυστικό σκύβει το κεφάλι του και κάνει γλυκά μάτια για να του δείξεις την κατανόησή σου, έχοντας πια μούσια στα μαγουλάκια του, αντί φακίδες.

Οι επιλογές μου, όμως, τελικά ίσως και να μην έπεσαν στο κενό. Θα αφήσω κατά μέρους τη Βανδή -καλά να είναι η γυναίκα και επιτυχίες να έχει- και θα καταπιαστώ με την Britney. Η χθεσινή, ψιλοατάλαντη λολίτα της παγκόσμιας δισκογραφίας, αφού πέρασε μια οδύσσεια από γκομενικά, ναρκωτικά, παιδιά, σκυλιά, γατιά, πήρε την μεγαλύτερη αμοιβή που έχει δοθεί ποτέ σε κριτή talent show και επιστρέφει στην τηλεόραση για να βρει το νέο είδωλο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Έκοβε το μάτι μου από μικρός, έτσι;

Κίνηση ματ του πολυμήχανου Simon Cowel, ο οποίος είδε το ακριβότερο show του πλανήτη, το X-Factor USA να μην αποδίδει τα αναμενόμενα στον πρώτο κύκλο και έπεισε τον εαυτό του να φέρει μια πραγματικά τεράστια star στην καρέκλα του κριτή. Την πλήρωσε αδρά, αλλά εκεί θα κολλήσουμε; Και τι έχει να λέει; Τώρα η Britney Spears με τον αέρα της καταξιωμένης κρίνει – δεν ξέρεις πόσο με φοβίζει όλο αυτό σαν concept.

Βέβαια, δεν το κάνει μόνο για τα λεφτά ή για τη ψυχή της μάνας της. Θέλω λίγο να θυμηθείς πως εκτοξεύτηκε η δημοτικότητα (και παρέα η καριέρα φυσικά) της Jennifer Lopez από την ώρα που ξεκίνησε να είναι κριτής στο American Idol. Και πίστεψέ με, η Britney θα πούλαγε και τη ψυχή της στον διάολο αυτήν την περίοδο, ώστε να ξεπεράσει (στο οτιδήποτε) την Lady Gaga – την Madonna δεν την αγγίζω, άπτεται και χρονοντούλαπου. Το show μόλις ξεκίνησε, καλή σας απόλαυση!

Διαβάστε ακόμα:

* Britney Spears: Baby on more… beer

* H Amy και το… αίμα

* Η επιστροφή των Garbage

Keywords
Τυχαία Θέματα