«Chef»: Η no1 κωμωδία του καλοκαιριού «δια χειρός» Τζον Φαβρό

Με συστατικά το άφθονο γέλιο, τα λαχταριστά έθνικ πιάτα, τις «πικάντικες» Σκάρλετ Γιοχάνσον και Σοφία Βεργκάρα, αλλά και τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ντάστιν Χόφμαν, Όλιβερ Πλατ, Τζον Λεγκουιζάμο και Μπόμπι Καναβάλε, ο σκηνοθέτης Τζον Φαβρό επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Chef».

Μετά από μια παρεξήγηση που παίρνει διαστάσεις «χιονοστιβάδας», ο Καρλ Κάσπερ (Τζον Φαβρό) απολύεται από το γκουρμέ εστιατόριο στο οποίο δουλεύει ως σεφ. Αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μαϊάμι μετά από προτροπή της

πρώην συζύγου του (Σοφία Βεργκάρα), και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό. Σχεδιάζει να διασχίσει όλη τη χώρα, με τελικό προορισμό το Λος Άντζελες και βασικό σκοπό να διεκδικήσει την θέση που του αξίζει στην ελίτ των σεφ. Πρόκειται ουσιαστικά, όπως και ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει παραδεχτεί, για ένα παραμύθι με ένα χαρούμενο τέλος, για την ιστορία ενός ανθρώπου που συνειδητοποιεί πως πρέπει να εστιάσει στις προσωπικές του προτεραιότητες.

O Φαβρό, που ξεκίνησε την καριέρα του με το «Swingers» αλλά συνέχισε σαν Executive Producer του «Iron Man 3» και του «Avengers», επιστρέφει στις ρίζες του με μια indie παραγωγή, απολαμβάνοντας έτσι τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο στην αφήγηση μιας ιστορία χαρακτήρων με ελαττώματα. Έγραψε το σενάριο, επέλεξε τους αγαπημένους του ηθοποιούς και τους άφησε ελεύθερους να συμβάλουν στην τελική διαμόρφωση της ταινίας.

Η ταινία, που προβλήθηκε στo «SXSW FILM FESTIVAL» καθώς και στο «TRIBECA FILM FESTIVAL», έχει αποσπάσει θετικές κριτικές με το περιοδικό «Variety» να γράφει πως ήταν απίστευτα διασκεδαστική και το site «Examiner.com» να υποστηρίζει ότι ο Φαβρό αναμιγνύει τα κατάλληλα υλικά.

Info

Η ταινία προβάλλεται από τις 21 Αυγούστου στους κινηματογράφους

The post «Chef»: Η no1 κωμωδία του καλοκαιριού «δια χειρός» Τζον Φαβρό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα