Daily Post by Πέτρος Κωστόπουλος: Ξεκινάω με το μπάζο που κάνει και το fashion icon… την Καρντάσιαν

Ξεκινάω σήμερα μια στήλη που θα την βρίσκετε στην Daily Post από πάνω ακριβώς. Κάθε μέρα θα γράφω κάτι ή θα βάζω μια φωτογραφία, ένα σχόλιο. Σπάνια ένα κείμενο μεγάλο. Σήμερα λέω να ξεκινήσω με το χειρότερο φαινόμενο που έχει πέσει σαν τυφώνας πάνω στη σόουμπιζ. Ο τυφώνας «Κιμ». Εγχειρισμένη, χαμηλοκώλα, ατάλαντη! Τι της βρίσκουν και την έκαναν νούμερο 1 celebrity του πλανήτη;

Του Πέτρου Κωστόπουλου

Κάποτε τα σόου μόδας του Παρισιού, του Μιλάνου και του Λονδίνου ήταν μεγάλα happenings. Οι σχεδιαστές ήταν σταρ,

στην πασαρέλα ανέβαιναν σταρ όπως η Νταϊάνα Ρος, η Λορίν Χάτον, η Σοφία Λόρεν (στον Armani) και δεκάδες άλλοι. Ταυτόχρονα στο χωριό μας θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με το νέο look της Μπεζεντάκου ή το σουξέ της Έφης Σαρρή. Φέτος κάναμε εξαγωγή trash από ότι φαίνεται, μέσα ίσως, από τα πολλά Eurogroup που έγιναν με θέμα την Ελλάδα.

Στα σόου του Παρισιού από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, νούμερο ένα σταρ ήταν η Κιμ Καρντάσιαν όπως διαβάζω σήμερα και στο dailybeast.com (της Τίνα Μπράουν, πρώην διευθύντριας του Vanity Fair, entre autres), με κριτήριο τις φωτογραφήσεις και τις δημοσιεύσεις για την παρουσία της εκεί, σε όλον τον πλανήτη. Εκατοντάδες παπαράτσι, που θύμιζαν διαδήλωση χούλιγκαν που πλακωνόντουσαν ο ένας με τον άλλον για να πάρουν τη σωστή θέση, την ακολουθούσαν στο εστιατόριο, στα μαγαζιά, στην εξοχή όπου πήγε και για βοσκή με τον άντρα της (λίγο γλυκανάλατο αλλά σταρ ράπερ) Κάνι Γουέστ.

Σε όλα τα blog και site του πλανήτη ήταν για μια εβδομάδα πρώτη μούρη, πολύ πιο πάνω από οποιονδήποτε σταρ πέρασε από τις πασαρέλες. Μόνο για μισή μέρα της έκλεψαν τη δόξα ο Όουεν Ουίλσον κι ο Μπεν Στίλερ που λάνσαραν στην επίδειξη του Valentino, το Zoolander 2. Παντού, από τα site της Vogue που τη βγάζει ως πρότυπο στιλ (!!!) αφού την έκανε εξώφυλλο, μέχρι τα τσοντοσάιτ που έβαζαν το υπερμεγέθες (αγορασμένο με το κιλό κι όχι με τα γραμμάρια ως είθισται) στήθος και τον κώλο της επί μια εβδομάδα, η Κιμ κυριαρχούσε λες και έκανε κάτι πολύ σημαντικό. Ναι, έβαψε τα μαλλιά της ξανθά (!!!)

Η Καρντάσιαν είναι το απόλυτο τίποτα. Δηλαδή ο πολλαπλασιασμός στο άπειρο της εξαερωμένης πια και ανεγκέφαλου ψώνιου, Πάρις Χίλτον. Εγχειρισμένη από τα μαλλιά μέχρι τα νύχια, το μόνο που κάνει είναι να περιφέρει ένα τεράστιο χαμηλόβαρο κώλο, τόσο χαμηλό που θα μπορούσε να παίξει και ρόλο οδοστρωτήρα που πατάει την άσφαλτο. Βέβαια, οι άντρες για να πω την αλήθεια κάπου τη γουστάρουν για μια αρπαχτή. Τη βλέπουν όπως βλέπουν το βρώμικο λουκάνικο έξω από το γήπεδο. Δεν ξέρουν αν θα επιζήσουν αλλά επειδή η μυρωδιά τους σπάει τις μύτες, θέλουν να το βουτήξουν και να το χλαπακιάσουν μια φορά. Ο άντρας είναι ζώο, κορίτσια, κάτι σε γουρούνι, έτσι δε λέτε; Τα τρώει όλα. Ό,τι πετάει, ό,τι κολυμπάει κι ό,τι σέρνεται...

Η ίδια δεν κάνει τίποτα, δεν παίζει, δεν τραγουδάει και απλά με την ανισόρροπη μάνα της και την πιο ανισόρροπΗ πατέρα της (σόρι για το ανισόρροπΗ κορίτσια αλλά και το politically correct έχει τα όρια του) παίζουν στο πιο κακόγουστο reality που όποτε άντεξα να το δω κάποια λεπτά κατάλαβα γιατί οι Αμερικάνοι πέρα από υπέροχοι είναι και ηλίθιοι. Εδώ θα μου πεις ξεφτιλίστηκε ο Όζι Όσμπορν με τον ίδιο τρόπο που ήταν και αντισυμβατικό είδωλο στη ροκ. Αλλά τέλος πάντων εκεί ήξερες ότι θα δεις ένα σπίτι με πραγματικούς τρελούς.

Τέλος πάντων... είπα να μη γράφω πολλά. Απλά παρηγοριέμαι. Γιατί αν στην Ελλάδα ασχολούμαστε με τη δευτεράντζα στη σόου μπιζ κι αυτομαστιγωνόμαστε, σε πολιτισμένες χώρες με κουλτούρα, στιλ, σταρς και λεφτά όπως η Γαλλία, έχουν καταντήσει να τρέχουν πίσω από ένα ατάλαντο τσόλι. Και να μιλήσουμε για αυτή την «κοινή γνώμη» ή το «μέσο πολίτη» που όλοι ηρωποιούμε; Στο Instagram η Μαντόνα έχει 40 ως 70.000 likes. Συνήθως σε κάθε ποστάρισμα η μεγαλύτερη σταρ της μουσικής σήμερα, η Ριάνα (που είναι και κούκλα και με τα οπίσθια των αρσενικών ονείρων) έχει 350 με 450.000 likes, ενώ η αγαπημένη μας Κιμ μπορεί να φτάνει και στο 1 εκ. likes και να την ακολουθούν 21. εκ. άνθρωποι στον κόσμο. Αν μου ξαναπεί λοιπόν κανένας ποιον έβαλα εξώφυλλο στο Nitro, θα τον στουμπήξω.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Daily Post by Πέτρος Κωστόπουλος: Ξεκινάω με το μπάζο που κάνει και το fashion icon… την Καρντάσιαν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα