Debate α λα USA (τρομάρα μας)…

12:31 1/6/2012 - Πηγή: KoolNews

Ελληνικό debate: Σχέσεις που σφυρηλατούνται σε πλατό μέτριας αισθητικής ανάμεσα σε υποψήφιους πρωθυπουργούς και δημοσιογράφους που νιώθουν πιο σημαντικοί απ’ ότι είναι.

Debate: Τηλεμαχία μεταξύ δύο υποψηφίων ηγετών. Ελληνικό debate: Σχέσεις που σφυρηλατούνται σε πλατό μέτριας αισθητικής ανάμεσα σε υποψήφιους πρωθυπουργούς και δημοσιογράφους που νιώθουν πιο σημαντικοί απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα.

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου

στήθηκαν πρόχειρα. Δεν προλάβαμε να χασμουρηθούμε μπρος στην TV ενώ παραζαλισμένοι συστημικοί τενεκέδες προσπαθούν να μας πείσουν για την αναγκαιότητα του πολιτικού προγράμματός τους, το οποίο δεν πρόκειται να τηρήσουν μετεκλογικά.

Τέλος πάντων, παραβλέποντας το αυτονόητα, η είδηση είναι ότι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα «προλογίσει» η τηλεμαχία του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα. Τα επιτελεία των δύο κομμάτων, εκπλήσσοντας την κοινή γνώμη, κατάφεραν να συμφωνήσουν επί της αρχής και μάλιστα σχετικά στα γρήγορα και έτσι ο ελληνικός λαός θα απολαύσει τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές της εγχώριας πολιτικής σαπουνόπερας στα μαρμαρένια αλώνια της κρατικής τηλεόρασης στις 7 Ιουνίου.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα είναι το ποιο μοντέλο θα ακολουθηθεί: το γαλλικό ή το αμερικανικό; Στο πρώτο οι υποψήφιοι κάθονται σε τραπέζι, στο άλλο είναι όρθιοι. Μόνη σταθερά, η ρουτίνα…

Keywords
Τυχαία Θέματα