Ποια είναι τελικά η Πάολα;

08:42 1/6/2012 - Πηγή: KoolNews

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της πίστας τους τελευταίους μήνες κάνει σαφές πως ήρθε για να μείνει. Εσύ ξέρεις τι σημαίνει Πάολα;

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Η Πάολα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση τραγουδίστριας, στο λέω εξ’ αρχής. Το όνομα της στον χώρο των νυχτερινών κέντρων δεν άρχισε να κυκλοφορεί χτες. Μπορεί να έχει περάσει και μια δεκαετία από τότε που μου μίλησαν για πρώτη φορά για «περιπτωσάρα» τραγουδίστριας από τη Θεσσαλονίκη,

αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η Πάολα πάνω στην πίστα έχει ένα δικό της φως, ένα πράγμα που σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Και εκτός αυτού έχει και φωνάρα. Και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, έχει ήδη χτίσει ένα δικό της ρεπερτόριο. Μπορεί να μην περίμενα ποτέ να γίνει πρώτο όνομα – συγκλονιστικό το γεγονός ότι φέτος στην αφίσα του ΘΕΑ καταλαμβάνει ίδια έκταση με την Πέγκυ Ζήνα – και όμως συνέβη.

Και η έκταση δεν περιορίζεται μόνο στα τετραγωνικά μέτρα του εμβαδού της αφίσας. Οι θαμώνες τόσο του νυχτερινού κέντρου ή των διαφόρων clubs που παίζουν ελληνικά μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως περιμένουν ωσάν να μην υπάρχει αύριο μια πρώτη νότα του «Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω» για να γίνει της κολάσεως.

Το πώς γίνεται, όμως, μια τραγουδίστρια από τραγούδια του στιλ «Είσαι τρελός» και «Γιαγιά και παππούς» να ανέβει τόσο κατηγορία και να γίνει ένα από τα πιο hot ονόματα της πίστας μέσα σε δύο σεζόν, μόνο η ίδια η Πάολα θα μπορούσε να μας το εξηγήσει, γιατί απλά το κατάφερε.

Μετά από μία μικρή περιπλάνηση σε δισκογραφικά μαγαζιά της χώρας, έβγαλε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά χιτ των τελευταίων σεζόν («Το αμαρτωλό», «Κουβέντα στην κουβέντα»), έφτασε να κάνει το μπαμ με το αξέχαστο «Ψεύτικα» και να επιστρέψει στο σήμερα με το «Να με αφήσεις ήσυχη». RESPECT!

ΥΓ.: Ο νέος της δίσκος κυκλοφορεί από την Heaven Music, σε μουσική και στίχους Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου. Αυτό και αν είναι respect κεκτημένων. Η Πάολα ήρθε για να μείνει, θα με θυμηθείς.

Διαβάστε ακόμα:

* Σου λένε και το πεπρωμένο – άμα λάχει (vid)

* She is back! (vid)

* Sakis is back “τώρα” (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα