Fresh and young – Τα μυστικά για να αναζωογονήσεις πρόσωπο και διάθεση!

12:34 5/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Ανήκεις στην κατηγορία των τυχερών - των αντρών εκείνων που δείχνουν μικρότεροι από την ηλικία τους. Και έχεις βάσιμους λόγους να το πιστεύεις αυτό – τα μαλλιά σου δεν έχουν ασπρίσει και αραιώσει, νιώθεις ότι έχεις αντοχές, διασκεδάζεις όσο παλιά, ενώ πολλές είναι οι φορές που έχεις ακούσει τη φράση «είσαι 35; Δεν σου φαίνεται!».

Όμως δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Και φυσικά θα πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου και τον οργανισμό σου, γιατί κανείς δεν σου υπόσχεται ότι θα είσαι πάντα φρέσκος. Συχνά πυκνά έχεις ανάγκη από αναζωογόνηση, τόσο στην εμφάνιση

όσο και στη διάθεση.

Έρευνα του πανεπιστημίου Χάρβαρντ πριν από μερικά χρόνια έδειξε πως αν σκέφτεσαι σαν νέος, δείχνεις και πιο νέος, καθώς μετράει πάρα πολύ η δύναμη της θετικής σκέψης!

Ένας ακόμα τρόπος για να διατηρηθείς φρέσκος είναι η γυμναστική. Διατηρώντας σε καλή κατάσταση το σώμα σου και τον οργανισμό σου, αυτό φαίνεται και στην εμφάνισή σου.

Φυσικά η καλή διατροφή παίζει τον δικό της ρόλο στην φρέσκια εμφάνιση. Διεθνή μελέτη που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής προσθέτει μερικά χρόνια στους ανθρώπους.

Στα μυστικά του να μείνεις για πάντα νέος βρίσκεται και η σειρά NIVEA MEN. Προϊόντα, όπως η αναζωογονητική κρέμα προσώπου Q10 βελτιώνει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας στην καταπόνηση του σύγχρονου έντονου τρόπου ζωής και ενισχύει την φυσική αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα