H Lana Del Rey, «η ωραιότερη χώρα του κόσμου» και τα καυτά τζην σορτσάκια

11:32 9/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Θετικές κριτικές απέσπασε η Lana Del Rey από όσους βρέθηκαν στο Terra Vibe εχθές.

Ο κατάμεστος χόρος τραγούδησε μαζί της τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ δε χόρταινε να την κοιτά, τόσο πάνω τη σκηνή, όσο και μέσα από τις γιγαντοοθόνες. Η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα φιλική, ζεστή, επικοινωνιακή, προκαλώντας πολλά χαμόγελα όταν αποκάλεσε την Ελλάδα «την ωραιότερη χώρα του κόσμου». Κάτι που δεν είπε σε άλλη χώρα- σταθμό της φετινής της περιοδείας. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας γίνονταν πολλά διαλείμματα, στα οποία συνομιλούσε με το πλήθος.

Η συναυλία θύμισε κάτι από τις εποχές που ο κόσμος παραληρούσε στη θέα της Μαντόνα, υιοθετώντας κάθε διαφορετικό της λουκ. Έτσι και χτες: Έφηβα κορίτσια (κι όχι μόνο) εμφανίστηκαν με το μακιγιάζ που υιοθετεί συνήθως η Lana, ενώ πολλά φορούσαν «blue jeans». Αναμφίβολα, η χθεσινή συναυλία αποτελεί μια επισφράγιση της απήχησης της Lana Del Rey (και) στην Ελλάδα. Το κοινό της δεν αποτελείται μόνο από κορίτσια, αλλά και από άντρες όλων των ηλικιών.

Η τραγουδίστρια, φορώντας ένα κοντό, λευκό φόρεμα κι έχοντας λυτά τα μακριά μαλλιά της, μίλησε και τραγούδησε με το ελληνικό κοινό για μιάμιση ώρα περίπου. Τα τραγούδια της είναι ατμοσφαιρικά, μελωδικά, ενώ εχθές απέδειξε πως είναι ιδιαίτερα καλή και σαν τραγουδίστρια και σαν performer, καθώς δε «χάνει» στο ζωντανό. Η φωνή της έχει την ίδια χάρη, το βάθος και τον αισθησιασμό όπως και στις ηχογραφήσεις, αλλά και η σκηνική της παρουσία είναι δυναμική και χαριτωμένη. Στη Μαλακάσα εξέπεμψε κάτι το ερωτικό, αλλά και συντηρητικά αδέξιο ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα ήταν γοητευτικό και όμορφο.

Αν και θα είχε κάθε λόγο να είναι απόμακρη και παγωμένη (δεν είναι λίγα τα πολύ μεγάλα ονόματα που έχουν παραστεί στο κοινό της Μαλακάσας αφήνοντάς το απογοητευμένο με την ψυχρότητά τους, όπως ο Bob Dylan το 2010), η Lana Del Rey ήταν σεμνή και προσιτή, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Είναι η επόμενη σταρ που έλειπε από τη μουσική, αλλά και από την καρδιά του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα