Instagram παντού

08:16 6/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Μπορεί να το λάτρεψες σαν app στο smartphone σου, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το βάλεις για τα καλά στη ζωή σου.

Είναι που θες να μη χάνεις στιγμιότυπο από αυτή τη ζωή γεμάτη μοναδικότητα που ζεις. Γι’ αυτόν τον λόγο, κάποια λαμπρά μυαλά στην μακρινή Αμέρικα αποφάσισαν πως το Instragram εκτός από application στα iPhone και τα Android μας θα πρέπει να γίνει και μέλος χρηστικών αντικειμένων της ζωής μας.

Τώρα,

λοιπόν, μας συστήνουν τα Instaglasses. Γυαλιά ηλίου, μοδάτα, μοντέρνα και καλαίσθητα – παραδόξως γιατί αυτά τα Gadgets συνήθως είναι κακάσχημα. Τα Instaglasses θα μπορούν  φωτογραφίζουν και φιλτράρουν, όπως έχεις συνηθίσει στο app, στιγμιότυπα από αυτά που βλέπουν τα ματάκια σου και να στα ανεβάζουν κατ’ ευθείαν στον λογαριασμό σου – καλή φάση ε;

Τα συγκεκριμένα γυαλιά, λοιπόν, είναι εξοπλισμένα με δέκτη Wi-Fi και δίκτυο 4G, 5 megapixels ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, 2GB εσωτερική μνήμη και μέχρι 7 ώρες αναμονής στην μπαταρία τους.

Από τον δεξί τους βραχίονα πατάς το μαγικό “κλικ” και μπορείς να εναλλάσσεις τα φίλτρα που χρησιμοποιείς στις λήψεις σου. Το μόνο που θα χρειαστεί όταν τα αποκτήσεις είναι να τα set-άρεις, όπως λέμε, με τον λογαριασμό σου στο Instagram.

Μην ξεχνάς πως το Instagram θα κυκλοφορήσει και εκείνη την super wow φωτογραφική μηχανή, που όταν βγήκε σαν ρεπορτάζ μας τρέχανε τα σάλια. Ξέρω θα ξεπαραδιαστώ αυτή τη σεζόν, αλλά θέλω να τα αποκτήσω και τα δύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα