Mπακογιάννη: Ο Τσίπρας να στείλει τον Διαμαντόπουλο στην Γ” δημοτικού να μάθει Ιστορία

Στην παράθεση της ρήσης του Αρη Βελουχιώτη για τα «γουναράδικα» που που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τον στείλει στη Γ' δημοτικού για να μάθει ελληνικά και ιστορία.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, η κ. Μπακογιάννη

είπε: «Υπάρχει θέμα αν ο (Αλέξης) Τσίπρας δεν καλέσει τον βουλευτή να του πει: "Πήγαινε στην τρίτη δημοτικού". Να διαβάσει ο κ. Διαμαντόπουλος σε ποια εποχή τα έλεγε αυτά ο Άρης Βελουχιώτης».

Σχολιάζοντας την πορεία υλοποίησης του κυβερνητικού έργου, η κυρία Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση είναι καταδικασμένη να πετύχει πρέπει να πετύχει, πρέπει να μακροημερεύσει». Παράλληλα δεν έκρυψε την αγωνία της για ορισμένες προχειρότητες που αποκαλύπτουν «έλλειψη σχεδιασμού»και απειλούν να ακυρώσουν τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια.

Στην ερώτηση για το αν υπήρξε πρόταση για υπουργοποίησή της κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ απάντησε πως δεν έγινε κάποια τέτοια επαφή, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο πως αυτή τη στιγμή δεν θα την ενδιέφερε η ανάληψη κάποιου χαρτοφυλακίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα