O ναύτης του Αθήνα2004 μεταναστεύει!

20:41 5/8/2012 - Πηγή: KoolNews

Το αγοράκι που συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους κουνόντας το σημαιάκι του μέσα στο τεράστιο χάρτινο καράβι που έπλεε στο κέντρου του Ολυμπιακού Σταδίου κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης των Αγώνων της Αθήνας φεύγει από την Ελλάδα.

Ο 11χρονος τότε Μιχάλης

Πασατζής μεγάλωσε και ετοιμάζεται να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. «Δυσκολευόμαστε, όπως όλοι, με τα νέα μέτρα και τις περικοπές. Ο πατέρας μου είναι γραφίστας και η μητέρα μου συνταξιοδοτήθηκε από το δημόσιο. Θέλω να βρεθώ σε ένα περιβάλλον όπου θα υπάρχουν καλύτερες προοπτικές για το αντικείμενό μου», αποκαλύπτει ο ίδιος στο «Πρώτο Θέμα».

Το μεγάλο του πάθος, λέει, είναι ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο: «Παίζω ποδόσφαιρο στην Α.Ε. Χαλανδρίου αλλά θα ήθελα να εξελιχθώ και να παίξω σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Ως φίλαθλος υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό και πρότυπο παίκτη για μένα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Προτεραιότητά μου είναι όμως να γίνω ένας καλός φυσικοθεραπευτής τελειώνοντας τη σχολή στην οποία φοιτώ. Όπως είναι λογικό επέλεξα τη φυσιοθεραπεία γιατί είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αθλητισμό που είναι το πάθος μου. Ελπίζω ότι τελειώνοντας θα μπορέσω να βρω δουλειά ώστε να σταματήσω να επιβαρύνω οικονομικά την οικογένειά μου».

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών της Αθήνας είναι ωστόσο μια εμπειρία που θα κουβαλάει για πάντα στην καρδιά του: «Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν η στιγμή που βγήκα στο στάδιο. Όλα γύρω μου έγιναν λευκά καθώς τα φλας των φωτογράφων έπεφταν σαν αστραπές από παντού. Ήταν μία μοναδική στιγμή. Κάναμε πρόβες επί σχεδόν τρεις μήνες ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα