O σταρ του NBA Νικ Γιάνγκ κατηγορείται για βιασμό

Μήνυση για άγρια σεξουαλική κακοποίηση έκανε γυναίκα στον ΝΒΑer Νικ Γιάνγκ που αγωνίζεται με τη φανέλα των Philadelphia 76ers.

Η γυναίκα που κατηγορεί τον Γιάνγκ, ισχυρίζεται ότι συνάντησε τον παίχτη σ’ ένα μπαρ στο Χόλιγουντ, ύστερα από βραδινή της έξοδο με μία φίλη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η γυναίκα στο ΤΜΖ, ο παίκτης των Φιλαδέλφια τις κέρασε σαμπάνια όμως η βραδιά έληξε γρήγορα για την γυναίκα καθώς είχε ρίξει στο ποτό της ένα χάπι που την έκανε να μην ελέγχει τις αντιστάσεις της με αποτέλεσμα ο Γιάνγκ να καταφέρει να τη βιάσει.

Η γυναίκα, ισχυρίζεται ότι ξύπνησε το πρωί στο κρεβάτι του ΝΒΑer αιμορραγώντας από τον κόλπο και από τον πρωκτό της. Επίσης, επισημαίνει ότι ο Γιανγκ παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ μαζί της το προηγούμενο βράδυ αλλά εκείνος ισχυρίζεται ότι σταμάτησε όταν εκείνη έχασε τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με την κατάθεση η γυναίκα απαίτησε από τον Νικ Γιάνγκ να την πάει σπίτι της -όπως κι έκανε εκείνος- και η γυναίκα έπειτα πήγε κατευθείαν σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπου υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι όντως υπήρχαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της, και επιβεβαιώθηκε ότι οι τραυματισμοί στα γεννητικά της όργανα συνδέονται απόλυτα με βιασμό.

Εκτός από την νοσοκομειακή περίθαλψη, η γυναίκα χρειάστηκε και ψυχολογική υποστήριξη και εκτός από τον Γιάνγκ, κατηγορεί και το μπαρ για αμέλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα