P-insta-τι;

Δεν σου τη σπάει και σένα πολλές φορές, που δεν μπορείς να χειριστείς το Instagram σου μέσω του laptop σου; Να η λύση και σε αυτό!

Κάποια φαεινά μυαλά εκεί στα εξωτερικά κάθισαν και σκέφτηκαν να φτιάξουν ένα καινούριο social media, που σου εμφανίζει στον browser του υπολογιστή το instagram

– κάπου εδώ θέλω να σας εκφράσω πόσο παρανοϊκό βρίσκω το γεγονός πως ένα τόσο διάσημο πλέον app φωτογραφιών, δεν έχει αποκτήσει ένα επίσημο site.

Το Pinstagram, λοιπόν, έρχεται στη ζωή μας για να μας δώσει όλα αυτά που το Instagram μας στερεί. Το design θα σου θυμίσει Pinterest, αλλά η ουσία δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ομορφούλι site που σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς το timeline του λογαριασμού σου από την οθόνη του pc σου. Στα plus, βέβαια, είναι πως εκτός από like και comment που μπορείς να κάνεις μέσω του instagram, μπορείς να το κάνεις και pin στο πινακάκι σου στο pinterest.

Μη φανταστείς πως σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις edit τις φωτογραφίες σου τόσο απλά, όλα κι όλα. Εσύ θα συνεχίζεις να ανεβάζεις τις φωτο σου από το smartphone σου και απλά θα τις παρακολουθείς και από το pinstagram. Έξυπνο και πρακτικό, σου λύνει τα χέρια – εντάξει δεν είναι και πολυμιξεράκι Ελβετικής κατασκευής αλλά θα σε διευκολύνει.

Είναι και τζάμπα, ούτε χρεώσεις, ούτε τίποτα. Μόνο ένα log-in με τα στοιχεία του λογαριασμού σου. Ακόμα δεν σε έπεισα να κάνεις ένα κλικ; Βρες το στο www.pinstagram.co.

Διαβάστε ακόμα:

* Insta-lover; Να το αγαπημένο σου gadget

* Το Facebook θα “σκοτώσει” το Instagram;

* Εθισμένος (;) στο facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα