Premier League: Τσέλσι για…τίτλο!

Η Άρσεναλ υπερκέρασε το εμπόδιο της Άστον Βίλα στο Vila Park (διαβάστε εδώ), η Λίβερπουλ ηττήθηκε για δεύτερη σερί φορά στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά από την Γουέστ Χαμ,στο Upton Park (διαβάστε εδώ) και η Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad θέλει να ανακόψει την πορεία της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο...

Οι «μπλε» του Λονδίνου είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα την Premier League και

ο Ντιέγκο Κόστα σκοράρει κατά συρροή, με τον Σεδκ Φάμπρεγας να τον «βρίσκει« με κλειστά τα μάτια. Ο «Special One» ξεκούρασε τον Ντιέγκο Κόστα στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Champions League, με την Σάλκε στο Stamford Bridge. Η Τσέλσι έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και στο Μάντσεστερ θέλει να διευρύνει το σερί της, αφού τη δεδομένη στιγμή μοιάζει η πιο ομάδα και την περσινή χρονιά ήταν η μόνη που κέρδισε στην έδρα τους, τους «Πολίτες». Αν γίνει και φέτος, τότε η Τσέλσι θα γίνει το φαβορί για τον...τίτλο, μόλις από την 5η αγωνιστική στο πιο συναρπαστικό και ανατρεπτικό πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Στη Σίτι, γνωρίζουν πως το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Η ισοπαλία στο Emirates (παρολίγον ήττα) με την Άρσεναλ, αλλά περισσότερο η εντός έδρας ήττα από την Στόουκ έχουν κρατήσει πέντε βαθμούς μακριά την ομάδα του Πελεγκρίνι από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Ο Χιλιανός τεχνικός, όπως και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πολύ καλά πως η νίκη είναι μονόδρομος και η ήττα καταδικαστική καθώς μένουν οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή και έχουν να κυνηγήσουν την Άρσεναλ (+2) την έτερη ομάδα του Μάντσεστερ την Γιουνάιτεντ αν κερδίσει το μεσημέρι της Κυριακής (15:30) την Λέστερ και όλα αυτά με την Λίβερπουλ να έχει «δύο στα δύο» στις ήττες.

Το μόνο βέβαιο, είναι πως θα γίνει ένα τεράστιο ματς. Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς, μόλις 5η αγωνιστική, αλλά σε ένα πρωτάθλημα όπως η Premier League, δεν συγχωρούνται τα λάθη και οι απώλειες. To πρόσωπο του αγώνα δεν είναι ούτε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ούτε ο Μάνουελ Πελεγκρίνι, ούτε ο Ντιέγκο Κόστα, ούτε ο Κουν Αγκουέρο, αλλά ο Φρανκ Λάμπαρντ. Η εμβληματική φυσιογνωμία της Τσέλσι, το καλοκαίρι δόθηκε σε ομάδα της Αμερική και η Σίτι έσπευσε να τον αποκτήσει με την μορφή του δανεισμού.

Ώρα σύσκεψης: 18:00, OTE Sports 1 HD
Συνάντηση Κορυφής: Etihad Stadium

The post Premier League: Τσέλσι για…τίτλο! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα