Sakis is back “τώρα”! (vid)

14:27 4/5/2012 - Πηγή: KoolNews

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει με τραγούδι που το βαράει δυνατά “τώρα”, όπως τιτλοφορείται. Εσύ τι περιμένεις; Άκου!

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Αν και δεν ανήκω στους φανατικούς θαυμαστές της μουσικής του τα τελευταία χρόνια, δεν έχω σταματήσει ποτέ να ενθουσιάζομαι κάθε φορά που ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει μια νέα κυκλοφορία. Δεν έχει σημασία αν σου αρέσει τόσο το νέο τραγούδι, σημασία έχει πως ο νέος ύμνος-παράντουρο στα clubs του καλοκαιριού κάνει τα πρώτα του βηματάκια

στα ηχεία μας και αυτό είναι στιγμή ιερή.

Κακά τα ψέματα, ο Σάκης τα τελευταία χρόνια είναι στα καλύτερά του – στα καλύτερα και από τότε που ως 20χρονο τεκνό έκανε τα κοριτσάκια να παραληρούν. Τώρα το στοίχημα είναι κερδισμένο, είναι ο κορυφαίος star της χώρας και ακόμα μπορεί να εντυπωσιάζει με κάθε του βήμα. Μην ξεχνάς πως είναι ο άνθρωπος που σου τραγούδησε τηλεοπτικά το “νάνι – νάνι – νάνι” και εσύ χάζεψες με το πόσο cute daddy μπορεί να είναι.

Τo νέο τραγούδι του λέγεται “τώρα” και σου ζητάω να το ακούσεις αμέσως. Δεν είναι εντολή ή πρόταση, είναι κάτι σαν υποχρέωσή απέναντι σε ένα καλοκαίρι που έρχεται και που -αν θες να σε σέβεται η κοινωνία των clubbers- σε καλεί να μάθεις απ’ έξω τους στίχους του ρεφρέν, μόνο και μόνο ακούγοντας το teaser.

Sakis is back! Enjoy yourself…

Διαβάστε ακόμα:

* Ελένη VS Ελεονώρα μια εβδομάδα μετά

* Ο Γρηγόρης έκοψε τα cupcakes!

* Όταν μια lady μιλά…

Keywords
Τυχαία Θέματα