Sex Toy Story – Έχετε ό,τι χρειάζεστε για να φτάσετε το σεξ από το Α µέχρι το Ο(ργασµό)

07:08 4/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Με λίγη βοήθεια, µπορεί να προχωρήσετε σε επόµενα επίπεδα ικανοποίησης. Αρκεί να ξέρετε τον τρόπο. Το KOOL βάζει στο παιχνίδι τα sex toys. Είσαι έτοιµος να παίξεις;

Από τον Γιώργο Πανταζόπουλο

Στέκεσαι ακίνητος, σαν ελάφι που κοιτάει τα φώτα αυτοκινήτου, µπροστά από τον καθρέφτη του µπάνιου σου το τελευταίο εικοσάλεπτο. Ξεπέρασες τον ίδιο σου τον εαυτό µε αυτή τη µεταµφίεση, σκέφτεσαι. Σχεδόν δεν σε αναγνωρίζεις. Παχύ τσιγκελωτό µουστάκι, σκαλιστή χαίτη, γυαλί καθρεφτέ, κρεµ καµπαρντίνα, ψάθινο καπέλο.

Ας ξεκαθαρίσουµε κάτι. ∆εν είναι απόκριες. ∆εν θα κάνεις cameo εµφάνιση σε εσπιονάζ ταινία βασισµένη σε µυθιστόρηµα του John Le Carré. Θέλεις απλώς να πάρεις ένα δονητή στην κοπέλα σου. Ή να επεξεργαστείς την πιθανότητα να αγοράσεις διάφορα ερωτικά µπιχλιµπίδια που θα κάνουν spice up την ερωτική σου ζωή. Πίσω από τη µεταµφίεση κρύβονται ταµπού, ντροπές κι ενοχές για την αγορά και τη χρήση των sex toys.

Η φράση «τα αγόρια και τα παιχνίδια τους» συνειρµικά σε πάει σε γρήγορα αυτοκίνητα και γκατζετάκια του µέλλοντος, ενώ η αντίστοιχη για τα κορίτσια υπονοεί σεξουαλικό περιεχόµενο. Και πάλι, όµως, οι γυναίκες παλεύουν µε δαίµονες και στερεότυπα. H ιδιοκτήτρια dildo (sic) είτε είναι κολλητή-παρτενέρ της Σάσα Γκρέυ είτε µοναχική κυριούλα, καθοδόν για το ράφι. Φυσικά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μπορεί να έχει δονητή η κοπέλα στο ταµείο του σούπερ µάρκετ, η συνάδελφος που βλέπεις κάθε µέρα. Η κοπέλα σου. Κι εκεί αρχίζει για σένα το παιχνίδι.

Παιχνίδια Ενηλίκων

Τι έκανες µαµά όταν έλειπε ο µπαµπάς στον πόλεµο;

Ο πρώτος δονητής εντοπίζεται στο χρυσό αιώνα του Περικλή (µε καρτελάκι made by Feidias). Γνωστός τότε ως όλισβος, ο φαλλικός πρόγονος του dildo χάριζε συντροφιά κι απόλαυση σε γυναίκες των οποίων οι άντρες έλειπαν στον πόλεµο ή είχαν πεθάνει – σε αρκετές κυρίες δηλαδή. Η εποχή της Αναγέννησης έβαλε την πινελιά του υπερµεγέθους – εµφανίστηκαν κολοσσιαίοι δονητές, οι οποίοι ήταν φτιαγµένοι από ξύλο ή δέρµα.

Αργότερα, η εφαρµογή του ηλεκτρισµού σε συσκευές βρήκε απήχηση και στα sex toys. Ο πρώτος vibrator χρησιµοποιήθηκε από ένα Βρετανό κλινικό γιατρό για να θεραπεύσει τη «γυναικεία υστερία». Χρησιµοποιούσε το εργαλείο για να φέρει στρεσαρισµένες γυναίκες σε οργασµό.

Σήµερα, χιλιάδες sex shops και adult sites προσφέρουν την εύκολη πρόσβασή σου στην πραµάτειά τους: κλασικοί δονητές, dildos για κλειτορίδα και σηµείο G, ελεγχόµενες ταχύτητες κι εντάσεις, ο διάσηµος Rabbit της Σάρλοτ κι άλλα ζώα-δονητές, δαχτυλίδια για το πέος, σιλικόνες, δονήσεις. Η επιστήµη των sex toys έχει κάνει άλµατα προόδου τα τελευταία χρόνια, το ίδιο και οι πωλήσεις τους, ειδικά την περίοδο της κρίσης.

Μια µεγάλη αµερικάνικη έρευνα δείχνει ότι ένας στους δύο (το 52% ήταν γυναίκες) δήλωσε ότι έχει χρησιµοποιήσει κάποια στιγµή δονητή. Οι γυναίκες τον χρησιµοποιούν για τη δικιά τους ικανοποίηση (46% των περιπτώσεων) και κατά τη διάρκεια του σεξ (37%). Οι άντρες τον χρησιµοποιούν για πλάκα (67% των περιπτώσεων) και για να βοηθήσουν την ερωτική σύντροφό τους να έρθει σε οργασµό (το 40%). Σκέψου όµως ότι η υπόθεση των sex toys στην Ελλάδα είναι λιγότερο απενοχοποιηµένη σε σχέση µε την Αµερική, οπότε ο αριθµός των χρηστών ενδεχοµένως να είναι µικρότερος, πάντα αναλογικά µε τον πληθυσµό.

«Ένας έξυπνος άντρας έχει ένα δονητή πάντα δίπλα του» σου λέει η Νανά Καραγιάν, expert στο χώρο των sex toys, τον οποίο υπηρετεί µε επαγγελµατισµό πολλά χρόνια. «Βάλε τα sex toys στην ερωτική σου ζωή. Και κυρίως, δες το µε χιούµορ», συνεχίζει. Τα οφέλη είναι πολλαπλά: περισσότερα εργαλεία στη φαντασία, µεγαλύτερη αυτοϊκανοποίηση, καλύτερο παιχνίδι, σεισµικοί οργασµοί.

Πες µου το φίλο σου, να σου πω το dildo σου

Όπως διαλέγεις ένα φίλο που ταιριάζει µ' εσένα, το ίδιο πρέπει να κάνεις και µε το sex toy. Πριν πας σε ένα sex shop, πρέπει να απαντήσεις στις εξής ερωτήσεις: Είσαι σε σχέση; Έχεις παιδιά; Ταξιδεύεις πολύ; Είσαι gay ή straight;

Αν έχεις σχέση, πρέπει να αποφασίσεις αν το νέο σου sex toy είναι κοινής χρήσης ή το θες µόνο για σένα. Επίσης, αν κυκλοφορούν κουτσούβελα στο σπίτι, υπάρχει κίνδυνος να το ανακαλύψουν. Σίγουρα δεν θες να βρίσκεις δικαιολογίες τύπου ότι το δαχτυλίδι είναι αυτό που έκανες πρόταση στη µάνα τους όταν δεν είχες λεφτά ή ότι ο 30ποντος διπλός διαστηµικός δονητής είναι ρέπλικα όπλου από το Σταρ Τρεκ. Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεσαι κάτι που έχει σχεδιαστεί για να κρύβεται εύκολα (π.χ. pocket vibrators). Ή να βρεις την τέλεια κρυψώνα. Αν ζούσες σε λοφτ στο κεντρικό Μανχάταν, θα το έκρυβες στο χρηµατοκιβώτιο που βρίσκεται πάντα πίσω από τον πίνακα του σαλονιού. Ακόµη και ένα κοµοδίνο κάνει τη δουλειά του, αρκεί το συρτάρι να κλειδώνει. Μπορείς να περάσεις το κλειδί του στο λαιµό σου (προς Θεού, όχι).

Αν ταξιδεύεις πολύ, προτίµησε sex toys που είναι travel friendly. ∆εν θες ο υπάλληλος αεροδροµίου να περιεργάζεται µε περιέργεια αυτό το µακρύ, τυλιγµένο σε άπειρες πετσέτες και κάλτσες πράγµα που χτυπάει ξανά και ξανά στο µηχάνηµα. Γιατί, πίστεψέ µε, θα σου ζητήσει ευγενικά (στην αρχή) να βγάλεις σε κοινή θέα τα παιχνίδια σου και να εξηγήσεις τη χρήση τους (true story).

Για το φινάλε, πάρε παιχνίδι στα γούστα σου. Ο λόγος είναι πρακτικός. Υπάρχουν παιχνίδια που είναι ειδικά σχεδιασµένα για να τα µοιράζεται το ίδιο φύλο. Αν είσαι straight, ένα µεγάλο πλαστικό fist δεν θα σου φανεί χρήσιµο. Σε αντίθεση µε µια πλαστική κούκλα σε ανθρώπινο µέγεθος.

Ας κάνουµε τώρα µια σύντοµη βόλτα στα sex shops της Ελλάδας. Η ποικιλία προϊόντων της αλυσίδας καταστηµάτων Eros Megastores (κεν. κατ.: Αφροδίτης 3, Θεσσαλονίκη) είναι πραγµατικά huge. Μπορείς να βρεις πραγµατικά ό,τι αξιόλογο κυκλοφορεί για online παραγγελία και µέσα από το site τους: www.sexshop.gr.

Αν είσαι πιο old school, δοκίµασε τα sex shops της Οµόνοιας. Στo Sex House (Αγίου Κωνσταντίνου 57, Οµόνοια, www.sexhouse.gr) και το EROXXX (Σταδίου 61, Οµόνοια, 210-3318791), δεν ξέρεις τι διαµαντάκια µπορεί να βρεις µέσα.

Μπορείς να επισκεφθείς το Senses.X (Αναγνωστοπούλου 22, Κολωνάκι, www.thesensesx.gr), την πρώτη erotic boutique της Ελλάδας: είναι σικ, µε ψαγµένα προϊόντα, νιώθεις σαν να είσαι στο σαλόνι σου. Στην ίδια αισθητική αλλά για πιο νεανικό κοινό είναι το Room 69 (Αιόλου 17 & Ερµού). Η βιτρίνα µε τις πολύχρωµες ψηλοτάκουνες γόβες σε καλεί µέσα στο µαγαζί, ενώ ο πάνω όροφος σε περιµένει µε διάφορα ιδιαίτερα παιχνίδια.

Ο δονητής ο σωστός

Ωραία, βρήκες από πού να το αγοράσεις. Πώς όµως το διαλέγεις; Η αγορά του πρώτου σου sex toy δεν σηµαίνει ότι πρέπει να ανακαλύψεις τον πιο µεγάλο δονητή της αγοράς. «Αν δεν είστε εξοικειωµένοι µε τα sex toys, καλύτερα διαλέξτε για αρχή ένα δονητή σε µη ανταγωνιστικό µέγεθος µε το πέος του άντρα, για να µην υπάρχουν αµήχανες στιγµές», λέει η Νανά. Σε ένα sex shop µπορείς να βρεις κι άλλα καλούδια: µάσκες, µαστίγια, λιπαντικά, δαχτυλίδια πέους, λαδάκια, ροζ γούνινες χειροπέδες, µεταξωτά σχοινιά, µπίλιες ευχαρίστησης. Ξεκίνησε το παιχνίδι σου µε κάτι που κάνει εσένα και τον/τη σύντροφό σου να αισθάνεστε άνετα.

Υπάρχει η λανθασµένη αντίληψη ότι µπουκάρεις σε ένα sex shop, αρπάζεις τον πρώτο δονητή που βλέπεις στο ράφι, πηγαίνεις σπίτι και κάνεις την κοπέλα σου να έχει αλυσιδωτούς οργασµούς.

Ένας γνωστός µου δεν βλέπει ανταγωνιστικά τους δονητές. Ενθουσιάστηκε µάλιστα τόσο πολύ όταν η γυναίκα του είπε ναι στην αγορά ενός, που έτρεξε σε ένα sex shop, διάλεξε έναν φανταχτερό, πράσινο σαν τον Κέρµιτ το βάτραχο δονητή και γύρισε τρέχοντας πίσω. Μόνο που ο Κέρµιτ αποδείχτηκε σκληρός και τραχύς σαν τούβλο οικοδοµής και ο θόρυβος που έκανε θύµιζε µπουκωµένη ηλεκτρική σκούπα των '70s. Του προκαλούσε τόσο άγχος, που µπέρδεψε τις τρύπες. Στο τέλος, το πέταξε µε λύσσα στον τοίχο. Ήταν η τελευταία φορά που ακούσαµε για τον Κέρµιτ. Αν έκανε την έρευνα αγοράς από πριν ή τις κατάλληλες ερωτήσεις στον υπάλληλο του sex shop, θα διάλεγε σίγουρα κάτι καλύτερο. Ακόµα κλαίει τα λεφτά του.

Αν θέλεις να το κάνεις δώρο στην κοπέλα σου, η οποία είναι πρωτάρα στο σπορ, καλύτερα πήγαινε σε κάτι µικρό, όπως είναι ο δονητής σε σχήµα σφαίρας, για να νιώσει πιο άνετα και να εξοικειωθεί πιο εύκολα µαζί του. Αργότερα, µπορείτε να πάτε σε µεγαλύτερα µεγέθη. Επίσης, αν προορίζεται για πρωκτική χρήση, τότε σίγουρα προτίµησε να της πάρεις compact µέγεθος.

«Ο στόχος σου είναι να την κάνεις να δει τα sex toys σαν παιχνίδι. ∆ιάλεξε δονητές µε χρώµατα και σχέδια, η συγκεκριµένη αγορά σού προσφέρει πολλές επιλογές», σου λέει η Νανά και συνεχίζει: «Ένταξε τα sex toys στη σεξουαλική σας ζωή µε χιούµορ. ∆εν υποκαθιστούν τη φυσική επαφή, γι' αυτό λέγονται και βοηθήµατα».

Ο Αϊνστάιν έχει πει: «Μάθε τους κανόνες του παιχνιδιού και ξεκίνα να παίζεις όσο καλύτερα µπορείς». Πλέον ξέρεις τους κανόνες. Ξεκίνα το παιχνίδι.

Ο Θρύλος: The Rabbit (http://www.goodvibes.com/display_product.jhtml?id=1-2-AL-0202 )

Όταν η Σάρλοτ γνώρισε τον Rabbit στο «Sex and the City», τον ερωτεύτηκε παράφορα. Έτσι διαδόθηκε η φήµη του πιο διάσηµου πλέον δονητή, που συνεχίζει να προσφέρει ταυτόχρονη κλειτοριδική και κολπική διέγερση σε αµέτρητες θαυµάστριές του.

Ο Μυθιστορηµατικός: Fifty Shades of Grey Inner Goddess Silver Pleasure Balls (http://www.lovehoney.co.uk/product.cfm?p=26073)

Οι µπίλιες της ηδονής και οι χρήσεις τους, που περιγράφει γλαφυρά η E.L. James στο «50 Shades of Grey» ζωντανεύουν µέσα από µια ευφάνταστη σειρά σεξουαλικών βοηθηµάτων και σας προκαλούν να γράψετε τις δικές σας σελίδες ηδονής.

Ο Κοµψός: The Gigi (http://www.goodvibes.com/display_product.jhtml?id=12AJ04#fulldescription)

Το συγκεκριµένο παιχνιδάκι ειδικεύεται στο να εντοπίζει και να ερεθίζει το δισκοπότηρο του κάθε εραστή, το γυναικείο σηµείο G. Το υψηλής αισθητικής design του, η ευκολία χρήσης και η αποτελεσµατικότητά του οδήγησαν πολλές γυναίκες στο να το ερωτευτούν.

Για να κατεβάσετε το Kool Magazine πατήστε:

- Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω:

- Για Android Tablet στο εικονίδιο παρακάτω:

Facebook: facebook.com/KOOLthemagazine

Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag

Keywords
toy story, toy story, sex and the city, old school, toys, john, sic, sites, rabbit, ελλαδα, expert, shop, θες, σταρ, λοφτ, travel, θεσσαλονικη, online, site, school, house, boutique, room, ροζ, http, city, james, design, ipad, android, tablet, facebook, twitter, ipad 2, www.facebook.com, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, ipad 3, η ζωη ειναι ωραια, ξανα, αποκριες, αυτοκινητα, γοβες, γυναικα, δουλεια, εργαλεια, ζωα, θρυλος, ξυλο, παιχνιδια, σταρ, φυσικη, james, αγορα, αγχος, αισθητικη, απηχηση, βοηθεια, βρισκεις, βρισκεται, γυαλι, δαχτυλιδια, δειχνει, δωρο, ευκολα, ειπε, υπαρχει, ελαφι, εποχη, ερευνα, ζωη, ιδια, ιδιο, υποθεση, ισχυει, θεα, θες, θορυβος, λεφτα, λιπαντικα, λοφτ, λυσσα, μπορεις, ξερετε, παντα, πηγαινε, πλακα, ροζ, πωλησεις, σελιδες, σιγουρα, σειρα, σκεφτεσαι, σπιτι, σουπερ, σχεδια, τρυπες, φαντασια, φυλο, φυσικα, φορα, χαιτη, αντρες, αγορια, boutique, δαχτυλιδι, design, ερωτησεις, για σενα, john, house, ιδιαιτερα, shop, κοπελα, κωνσταντινου, νιωθεις, room, old school, travel, παιχνιδι, rabbit, school, site, sites, tablet, online, toys, χειροπεδες, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα