She is back! (vid)

Η Άννα Βίσση δεν ξεχνάει ποτέ αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο, να κυκλοφορεί hits.

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο-Αντωνάτο

Από τον Οκτώβριο κυκλοφορεί σταγόνα σταγόνα το νέο της άλμπουμ. Η επερχόμενη δισκογραφική επιστροφή της απόλυτης -γιατί για μένα πάντα απόλυτη ήταν- μπορεί να εξακολουθεί να αργεί να κυκλοφορήσει, αλλά τουλάχιστον δεν βαριόμαστε.

Το τέταρτο κατά σειρά digital single του νέου δίσκου νομίζω πως είναι και το καλύτερο μέχρι στιγμής. Αν και εγώ προσωπικά ενθουσιάστηκα μόλις άκουσα για

πρώτη φορά το «Μόνο Αν Τρελαθώ» και το «Μια νύχτα το πολύ», ξίνισα κάπου στη συνέχεια όταν άκουσα το «Ώρα να φεύγω». Το τελευταίο, βέβαια, στο ευρύτερο περιβάλλον των θαυμαστών της κατάλαβα πως σάρωσε, αν και πολλοί θα ήθελαν αντί αυτού, να είχε τραγουδήσει το έτερο τσιφτετελοειδές  που κυκλοφόρησε πρόσφατα, δια χειρός Νίκου Καρβέλα, το «Ή μαζί σου ή θάνατος» που από την εισαγωγή και μόνο σε ψήνει πως ήθελε να έχει ερμηνεύτρια την Άννα.

Αφήνοντας κατά μέρους τα τρία προηγούμενα promo singles, η Άννα επέστρεψε και δηλώνει πως «τυραννιέται». Φυσικά και όχι στην πραγματικότητα, αλλά στους στίχους του νέου της τραγουδιού. Έχοντας στους συντελεστές τον έναν και μοναδικό Νίκο Καρβέλα, κυκλοφόρησε ένα ποπ κομμάτι, που σαν στιλ μου θύμισε το υπεραγαπημένο μου «Μακριά και αγαπημένοι», και έθεσε την Άννα Βίσση ξανά εντός της λίστας των αγαπημένων μου ερμηνευτών για το καλοκαίρι αυτό.

Άκου το κι εσύ και θα με καταλάβεις. Αν είσαι και λίγο φαν των χιτ του Χατζηγιάννη θα χαρείς λίγο περισσότερο, γιατί το στιλ προς τα εκεί πάει. Είτε το θέλεις, είτε όχι, το καλοκαίρι το θέλει το ποπ, το ανάλαφρο, της παραλίας – και κακά τα ψέματα, φέτος η Άννα Βίσση δεν είχε βγάλει τέτοιο κομμάτι.

Enjoy λοιπόν και μόνος σου!

Διαβάστε ακόμα:

* Sakis is back “τώρα” (vid)

* Ελένη VS Ελεονώρα μια εβδομάδα μετά

* Όταν μια lady μιλά…

Keywords
Τυχαία Θέματα