The Butler: Το μεγαλύτερο φαβορί για τα επόμενα βραβεία Όσκαρ [βίντεο]

Μια ταινία για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο παρασκήνιο της ιστορίας παρουσιάζεται φέτος στους κινηματογράφους με τους κριτικούς να δηλώνουν ξετρελαμένοι και τις φήμες για χρυσά αγαλματίδια να οργιάζουν.

Εκτός από το καταπληκτικό σενάριο, η ταινία The Butler, συγκεντρώνει ένα καταπληκτικό επιτελείο ηθοποιών, με πρωταγωνιστή τον Φόρεστ Γουίτακερ και στο πλευρό του την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η

ταινία επικεντρώνεται στον Σεσίλ Γκέινς, έναν Αφροαμερικανό νέο ο οποίος καταφέρνει να ξεφύγει από το σπίτι των λευκών στο οποίο ζούσε και εργαζόταν η οικογένειά του, φτάνοντας να γίνει υπηρέτης σε μεγάλο ξενοδοχείο. Όπως φαίνεται η ζωή του επεφύλασσε μεγαλύτερα σχέδια καθώς τελικά καταλήγει να γίνει μπάτλερ στο Λευκό Οίκο, όπου κατά τη διάρκεια της εργασίας του εκεί γίνεται μάρτυρας των θητειών πολλών προέδρων, της εξέλιξης του κινήματος ανθρώπινων δικαιωμάτων αλλά και πολλών ιστορικών στιγμών όπως ο πόλεμος στο Βιετνάμ. Με τη σύζυγό του να είναι εξαρτημένη από ουσίες και το γιο του να επιθυμεί έναν κόσμο πιο δίκαιο, ο μπάτλερ πρέπει να αποφασίσει αν θα μείνει για πάντα σιωπηλός μάρτυρας ή θα αρχίσει να δρα.

Όπως αναφέραμε, στην ταινία παίζει η πασίγνωστη παρουσιάστρια, Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία υποδύεται τη σύζυγο του πρωταγωνιστή.

Η ταινία θα προβληθεί μέσα στο χειμώνα.

Δείτε το τρέιλερ:

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα