Αυτή είναι η γυναίκα που έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» για τον υποψήφιο δήμαρχο Νέας Υόρκης

Μετά από το ξέσπασμα του σκανδάλου όσον αφορά την αποστολή σκανδαλιστικών μηνυμάτων σε γυναίκα στο διαδίκτυο από τον υποψήφιο για την δημαρχεία της Νέας Υόρκης Άντονι Γουάινερ, αποκαλύπτεται η γυναίκα που αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» για τον ίδιο.

Το 23χρονο κορίτσι Sydney Elaine Leathers στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνει ξεκάθαρα το στρίνγκ εσώρουχό της που είχε στείλει στον υποψήφιο

δήμαρχο, ενώ σε μια άλλη φαίνεται το πόδι της καθώς απ' ότι δήλωσε στο σκανδαλοθηρικό ιστότοπο The Dirty πως ο υποψήφιος δήμαρχος έχει φετίχ με το να φορά σέξι παπούτσια στο πόδι της.

Δήλωσε μάλιστα ότι ο Γουάινερ της ζητούσε επίμονα αποκαλυπτικές φωτογραφίες και μάλιστα ολόγυμνες. Όσον αφορά τις επιστολές που έστελνε με τον Γουάινερ ανέφερε ότι αναφέρονταν κυρίως στις συνομιλίες τους για τα σεξουαλικά τους όνειρα, καθώς ο Γουάινερ έβλεπε πολλά με την ίδια πρωταγωνίστρια ενώ, ήταν λάτρης του σεξ στο ντούζ.

Ο Γουάινερ ξανάρθε στο φως της δημοσιότητας με ξέσπασμα αντίστοιχου σκανδάλου με αυτό που τον είχε διώξει από το Κογκρέσο το 2011.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Υόρκης, εμφανίστηκε καταβεβλημένος στην τελευταία του εμφάνιση μπροστά από εκατό δημοσιογράφους όπου και παραδέχτηκε την συνέχιση αποστολής «αποκαλυπτικών» φωτογραφιών και μηνυμάτων στις γυναίκες οπαδούς του και μετά την αποχώρησή του από το Κογκρέσο και δήλωσε ότι δεν είχε αναζητήσει θεραπεία παρά την υπόσχεση ότι θα το πράξει.

Ο Αμερικανός πολιτικός είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να τον πτοήσει το ξέσπασμα του σκανδάλου και πως η προεκλογική του εκστρατεία θα συνεχιζόταν κανονικά. Η σύζυγός του δε, Ούμα Αμπέντιν, στεκόταν στο πλάι του, πότε χαμογελώντας και πότε κοιτώντας το έδαφος, αλλά αργότερα δήλωσε ότι θα μείνει με τον σύζυγό της. «Πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση, αλλά τον αγαπάω, τον συγχωρώ και τον πιστεύω», τόνισε.

Ο 48χρονος υποψήφιος πριν το ξέσπασμα του σκανδάλου βρισκόταν ψηλά στις περισσότερες δημοσκοπήσεις και το ξέσπασμα του σκανδάλου έφερε σε δεινή θέση τον υποψήφιο δήμαρχο καθώς συγκέντρωση την οργή της αρκετά συντηρητικής μάλιστα αμερικανικής κοινής γνώμης. Ήδη, τρεις άλλοι υποψήφιοι έχουν ζητήσει να εγκαταλείψει τον προεκλογικό αγώνα.

Ο Γουάινερ φαίνεται ότι από το περασμένο καλοκαίρι και επί έξι μήνες, μιλούσε με την τότε 22χρονη Σίδνεη δηλαδή μετά το τέλος της προηγούμενης υπόθεσης που του είχε δείξει την πόρτα της εξόδου από το Κογκρέσο.

Η νέα περιπέτεια είχε ξεκινήσει από ανάρτηση στο «Τhe Dirty» όπου ο Γουάινερ είχε αυτοπροσδιοριστεί ως «ο προμηθευτής κουτσομπολιών και σάτιρας» το οποίο προειδοποιεί ότι κάποιες από τις αναρτήσεις πιθανώς να μην ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Η 23χρονη μάλιστα που φαίνεται ξεκάθαρα στις παρακάτω φωτογραφίες, απέστειλε στο σάϊτ αναλυτικά τις συνομιλίες της με τον Γουάινερ, με τις επίμαχες φωτογραφίες αλλά και τις σκανδαλώδεις προτάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα