Αυτοί είναι οι βουλευτές-μαξιλάρια που θα στηρίξουν την κυβέρνηση στα «δύσκολα νομοσχέδια»

Τι και αν δεν ανήκουν στην πλειοψηφία... Η συνοχή και η ομόνοια της κυβέρνησης φαίνεται να τους απασχολούν το ίδιο όσο και αυτού τους συμπεριλαμβάνονται. Μάλιστα, σε κατ' ιδίαν συζητήσεις τους δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο -εάν παραστεί ανάγκη- να στηρίξουν οι ίδιοι με την ψήφο τους δύσκολα νομοσχέδια, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της πολιτικής αποσταθεροποίησης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος, στους εν λόγω βουλευτές αναφέρθηκε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο Βερολίνο, χαρακτηρίζοντάς

τους μάλιστα «μαξιλάρια» που ανήκουν στην ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών και που προέρχονται από πολλούς και διαφορετικούς δρόμους της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας, όπως από τη ΝΔ, τους Ανεξαρτήτους Έλληνες αλλά και τη ΔΗΜΑΡ. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πολλά εσωκομματικά προβλήματα δημιουργήθηκαν και παραμένουν στη ΔΗΜΑΡ με αφορμή τη στάση του κόμματος έναντι της κυβέρνησης και φυσικά την αποχώρηση από αυτήν.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Γιώργος Κασαπίδης

Ο βουλευτής Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης, αποτελεί την πρώτη «δεξαμενή» της κυβέρνησης και ανήκει στην ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών. Οι πρώτες φήμες τον θέλουν να έχει… στρίψει δεξιά προς τη Νέα Δημοκρατία, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τη στάση του έναντι της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και στην οποία ψήφισε «παρών».

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα