Αυτοκτόνησε ο Αριέλ Κάστρο που κρατούσε επί 10 χρόνια ομήρους τρείς γυναίκες στο Κλίβελαντ

07:48 4/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο άνδρας ο οποίος κρατούσε ομήρους τρείς γυναίκες επί 10 χρόνια και στην δίκη του, και είχε αποδεχθεί να κάνει συμβιβασμό με το δικαστήριο προκειμένου να αποφύγει την θανατική καταδίκη, βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

Ο Αριέλ Κάστρο είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό αντιμέτωπος με τα θύματά του όταν συγκλονιστικές αποκαλύψεις είχαν ξεσπάσει στο δικαστήριο όσον αφορά τον τρόπο ομηρίας τους.

Την 1η Ιανουαρίου καταδικάστηκε ισόβια +1000 χρόνια στην φυλακή για την απαγωγή και βιασμό Amanda Berry, Michelle Knight

και Τζίνα De Jesus τις οποίες κρατούσε αιχμάλωτες στο Κλίβελαντ.

Ο ίδιος είχε ομολογήσει την ενοχή του σε 937 κατηγορίες συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας και της απαγωγής, με αντάλλαγμα την αποφυγή της θανατικής ποινής,

Κατά τη διάρκεια της καταδίκης, ο Κάστρο είχε αρνηθεί ότι έκανε καταχρήσεις ενώ είχε δηλώσει ότι το σεξ με τα θύματά του ήταν συναινετικό.

«Δεν είμαι βίαιο άτομο» είχε πει χαρακτηριστικά ο Κάστρο. «Τις κρατούσα απλά εκεί χωρίς να μπορούν να διαφύγουν».

Οι τρεις γυναίκες εξαφανίστηκαν ξεχωριστά η μια μετά την άλλη κατά το διάστημα του 2002 και του 2004, ανέφερε το Associated Press. Θα δραπέτευσε στις 6 Μαΐου, όταν μια από τις γυναίκες έσπασε μέρος της μιας πόρτας και φώναξε στους γείτονές για βοήθεια. Ο Κάστρο συνελήφθη το ίδιο βράδυ.

Σύμφωνα με τον JoEllen Smith Τμήματος Διορθώσεων του Οχάιο, ο Castro βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του στο Σωφρονιστικό Κέντρο Υποδοχής στο Orient, Οχάιο, περίπου στις 21:20 Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα