Αυτός είναι ο μακελάρης εχθρός του Batman

Φοιτητής της νευρολογίας, χωρίς διαδικτυακούς φίλους και ορκισμένος εχθρός του Batman δήλωσε ο 24χρονος που σκότωσε 12 άτομα, ανάμεσά τους μικρά παιδιά, και έστειλε στο νοσοκομείου άλλους 59 όταν άνοιξε πυρ σε κινηματογράφο κατά τη διάρκεια προβολής της νέας ταινίας του ανθρώπου νυχτερίδα.

Ο Τζέιμς Χολμς είχε ανεβάσει φωτογραφίες του στο λογαριασμό του στο MySpace όπου δεν είχε κανένα φίλο. Ο δράστης μεγάλωσε στο Σαν Ντιέγκο όπου ζουν σήμερα ο πατέρας

και η μητέρα του, η οποία έμαθε από τις ειδήσεις στην τηλεόραση τα τραγικά συμβάντα στον κινηματογράφο του Ντένβερ.

Ο δολοφόνος με τη μάσκα και τη μαύρη στολή έχει από τον Ιούνιο παρατήσει το PhD του στη νευρολογία (ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο) και είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου όπου βρισκόταν ο κινηματογράφος (στην περιοχή Ορόρα) ότι ήταν ο… Joker, ο ορκισμένος εχθρός του Batman με το σαρδόνιο χαμόγελο! Ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης δήλωσε πως ο 24χρονος δράστης επαναλαμβάνει ότι είναι ο εχθρός του Batman..

Η φονική του εισβολή στον κινηματογράφο έστειλε 12 άτομα στον τάφο (ανάμεσά τους ένα 12χρονο παιδί) και 59 στα επείγοντα περιστατικά, ανάμεσά τους ένα μωρό τριών μηνών και ένα εξάχρονο παιδάκι. Ο ίδιος είχε μπει στην αίθουσα πληρώνοντας κανονικά εισιτήριο και μόλις ο Batman εμφανίστηκε στην οθόνη άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως ενώ λίγο πριν το σκάσει –με αργά βήματα- από την έξοδο κινδύνου έριξε δύο δακρυγόνα στην αίθουσα.

Συνελήφθη στο πάρκινγκ χωρίς να προβάλει αντίσταση και είπε στους αστυνομικής πού βρισκόταν το διαμέρισμά του το οποίο ήταν γεμάτο εκρηκτικά… Λίγο πριν θέσει σε εφαρμογή το φονικό του σχέδιο είχε βάψει τα μαλλιά του κόκκινα για να μοιάσει στη «Νέμεση» του Batman…

Οι συμφοιτητές του τον περιγράφουν σαν έναν μονόχτωτο άνθρωπο ο οποίος απέφευγε τις κοινωνικές επαφές και δεν μοιραζόταν τις σκέψεις του με κανέναν. «Κανείς δεν τον γνώριζε. Κανείς», λένε χαρακτηριστικά.

Οι γείτονες καταθέτουν ότι λίγες ώρες πριν το μακελειό ο δράστης άκουγε το ίδιο τραγούδι ξανά και ξανά ενώ οι αστυνομικοί έδωσαν πληροφορίες και για τα όπλα που είχε πάνω του την ώρα της σύλληψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα