Αγαπούλα, την πάτησες – Έπιασαν τον Πίου στο αεροδρόμιο με 1.300 γρ ηρωίνης στο στομάχι του[βίντεο]

Τον πρωταγωνιστή διαφήμισης γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές, έχοντας... καταπιεί 1.300 γρ ηρωίνης...

Ο Πίου, το μαύρο πιστόλι αποτελούσε την μεγάλη μεταγραφή του προέδρου «αγαπούλα», ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα ο Τζόελ από τη Νιγηρία, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος» καθώς στο στομάχι του βρέθηκαν 1.300 γρ ηρωίνης, ήτοι

58 σακουλάκια με την απαγορευμένη ουσία.

Ο Νιγηριανός ταξίδεψε από την Ουγκάντα προς την Αθήνα, μέσω Κωνσταντινουπολης και σύμφωνα με της αρχές είναι μέσα σε σπείρα που διακινεί ηρωίνη από την Αφρική στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Θυμηθείτε το βίντεο με την διαφήμιση:

Η φτώχεια στη Νιγηρία, το ποδόσφαιρο και ο τραυματισμός

Ο Πίου, ή Τζόελ Ανίνο, όπως είναι το πλήρες όνομά του δεν πήρε τυχαία μέρος σε διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που σχετίζονταν με το ποδόσφαιρο. Ο Νιγηριανός ήταν άνθρωπος του ποδοσφαίρου καθώς από πολύ μικρή ηλικία ασχολούνταν με την... μπάλα. Άλλωστε, αυτός ήταν ένας τρόπος για να ξεφύγει ένα παιδί από τη φτώχεια που μάστιζε την αφρικανική χώρα. Ένας μάνατζερ έφερε τον Τζόελ στην Ελλάδα σε μια μικρή ομάδα της Κρήτης, ωστόσο λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, μηνίσκου συγκεκριμένα, το συμβόλαιό του ακυρώθηκε και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο τελείωσε για τον Νιγηριανό.

The post Αγαπούλα, την πάτησες – Έπιασαν τον Πίου στο αεροδρόμιο με 1.300 γρ ηρωίνης στο στομάχι του[βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
επιασαν τον πιου
Τυχαία Θέματα