Αλβανούς κακοποιούς αναζητούν για τη στυγνή δολοφονία στην Πάρo


Κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ καθώς το κλεμμένο Opel Corsa που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία, μετά την οποία δολοφονήθηκε ο γαμπρός της Βίκυς Μοσχολιού, είχε λάβει μέρος σε ληστεία του 2010.

Στα χνάρια των αδίστακτων ληστών της Πάρου που δολοφόνησαν τον 53χρονο ταξιτζή Δημήτρη Μίχα βρίσκεται πλέον η αστυνομία. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί στη ληστρική επιδρομή της Alpha Bank

Νάουσας, και είχε κλαπεί από γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Αθήνα εξετάζεται εξονυχιστικά από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία αλλά και ίχνη DNA των ληστών που οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν πως είναι Αλβανοί.

Ίχνη DNA αναζητούν οι αστυνομικοί και από τα ρούχα του άτυχου οδηγού ταξί, Δημήτρη Μίχα καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πάλεψε με έναν από τους ληστές για περίπου ένα με ενάμισι λεπτό. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων αναμένεται να βγουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το αυτοκίνητο έχει χρησιμοποιηθεί σε ληστεία το Νοέμβριο του 2010 στο κατάστημα Practicer στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν δύο Αλβανοί έφτασαν στο πάρκινγκ, επιτέθηκαν σε έναν πελάτη και του άρπαξαν άρπαξαν 800 ευρώ που είχε πάνω του. Ο ένας από αυτούς πήρε και το αυτοκίνητο του και διέφυγαν τα δύο αυτοκίνητα. Ακολούθησε καταδίωξη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο ένας ληστής με το κλεμμένο αυτοκίνητο κατάφερε να διαφύγει. Ο άλλος , με το αυτοκίνητο του πελάτη μπήκε αντίθετα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, παρέσυρε δύο μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο τραυματίζοντας τους οδηγούς ελαφρά.. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής που μετέβησαν στη Νάουσα αναζητούν το κρησφύγετο των τεσσάρων ληστών στην Πάρο όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα να κρύβονται ακόμα οι ληστές περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να διαφύγουν.

Υπάρχει επίσης ενδεχόμενο να πρόκεται για την ίδια συμμορία που στις 16 Ιουλίου χτύπησαν την Alpha Bank των Σπετσών, άρπαξαν μισό εκατομμύριο ευρώ και έχοντας ως ασπίδα δύο γυναίκες υπαλλήλους εξαφανίστηκαν με φουσκωτό σκάφος που λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε καμένα στο Πόρτο Χέλι.

Οι δύο ληστείες παρουσιάζουν πολλά κοινά στοιχεία και αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι αν στην περίπτωση της Πάρου συμμετείχε γυναίκα όπως και στην υπόθεση των Σπετσών.

Keywords
Τυχαία Θέματα