Μια μέρα για τις Pussy Riot

Σε… σαπουνόπερα θα εξελιχθεί στο τέλος η υπόθεση των Pussy Riot. Μέχρι όμως να βγει στη τηλεόραση, η 17η Αυγούστου είναι η δικιά τους Παγκόσμια Ημέρα!

Οι φήμες έλεγαν ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωνόταν η ποινή για το ρωσικό punk group Pussy Riot. Τελικά όπως όλα δείχνουν, η ανακοίνωση θα γίνει τη 17η Αυγούστου – μια μέρα που όπως φαίνεται θα είναι ξεχωριστή για πολλούς λόγους. Όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος Μαρκ

Φεϊγκούν “η 17η Αυγούστου κηρύχθηκε παγκόσμια ημέρα συμπαράστασης στις Pussy Riot”! Και όπως φαίνεται θα τιμηθεί, όπως όλες οι άλλες Παγκόσμιες Ημέρες. “Είναι ήδη προγραμματισμένο να υπάρξουν εκδηλώσεις συμπαράστασης στις Pussy Riot στο Παρίσι, το Βερολίνο, το Λονδίνο και προφανώς στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη” συμπλήρωσε ο Φεϊγκούν. 

Πάντως η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς οι περισσότεροι γνωστοί καλλιτέχνες, όπως η Μαντόνα, ο Στινγκ και πολλοί άλλοι έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στις 3 νεαρές κοπέλες. Για όποιος δεν θυμάται, πριν από κάτι μήνες οι Pussy Riot είχαν τραγουδήσει μέσα σε εκκλησία έναν πανκ ύμνο, με τον οποίον ζητούσαν από τη Παναγία να διώξει τον Πούτιν από τη Ρωσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα