Ανανέωσε με τον Ατρόμητο ο Ούμπιδες ως το 2017

Ο Χαβιέ Ούμπιδες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, το οποίο θα έχει διάρκεια ως το 2017...

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι από τους πυλώνες της ομάδας του Ατρόμητου, όχι μόνο φέτος αλλά από το 2013 που έγινε κάτοικος Δυτικών προαστίων έχει δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Περιστερίου και φυσικά η διοίκηση της ομάδας του το αναγνωρίζει και τον επαινεί με νέο συμβόλαιο ως το 2017. Ο Ούμπιδες έχε αγωνιστεί 75 φορές με την «κυανόλευκη» φανέλα, έχει σκοράρει 15 φορές και μετράει συν

τοις άλλοις 17 ασσίστ.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης του συμβολαίου του που έληγε το καλοκαίρι ο Αργεντινός παραχώρησε δηλώσεις όπου και είπε: «Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση από τον (τεχνικό διευθυντή) κ. Αγγελόπουλο. Εγώ και η οικογένειά μου νιώθουμε υπέροχα στον Ατρόμητο και θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί για να κάνουμε την ομάδα μας ακόμη πιο μεγάλη. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν προτάσεις και από άλλες ομάδες, όμως εγώ ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τον Ατρόμητο γιατί έχω όσα θέλει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν μπορώ όμως να ξεχάσω και τον σεβασμό που δείχνει πρώτα στον άνθρωπο και μετά στον ποδοσφαιριστή κι αυτό το διαπίστωσα στην προσωπική μου υπόθεση τον περασμένο Δεκέμβριο, με την απώλεια της αδελφής μου.

Αυτό που προέχει τώρα είναι να μπει η ομάδα στην πρώτη πεντάδα και να παίξουμε του χρόνου πάλι στην Ευρώπη. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί έχουμε μέλλον και μακάρι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να κατακτήσουμε κι έναν τίτλο, είναι κάτι που αξίζουμε αλλά και μπορούμε να πετύχουμε».

The post Ανανέωσε με τον Ατρόμητο ο Ούμπιδες ως το 2017 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανανέωσε, Ατρόμητο, Ούμπιδες, 2017,ananeose, atromito, oubides, 2017