Άναυδος ο Βαρουφάκης για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ – «Αν έγινε αυτό τότε έχω πρόβλημα!» [βίντεο]

10:49 3/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά του είναι ότι γνωρίζει πολλά και ξέρει να μιλήσει για αυτά, σε ένα θέμα όμως που του έθεσε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου ο Γιάνης Βαρουφάκης πιάστηκε εντελώς… αδιάβαστος. Όταν κατόπιν σχετικού μηνύματος τηλεθεατή ο οικοδεσπότης της εκπομπής «στον Ενικό» του ζήτησε να σχολίασε τις αυξήσεις μισθών στη ΔΕΗ, ο υπουργός Οικονομικών έμεινε άφωνος, δηλώνοντας πλήρη άγνοια!

Εμφανώς αμήχανος, δήλωσε ότι «αν ισχύει αυτό, τότε έχω πρόβλημα…» και δεσμεύτηκε με ένα...

νεύμα να πάρει θέση σήμερα (Τρίτη 03/03) αφότου ενημερωθεί σχετικώς.

Θυμίζουμε ότι η την Δευτέρα στη νέα Συλλογική Σύμβαση που υπέγραψε η διοίκηση της ΔΕΗ με τη ΓΕΝΟΠ αναφέρεται μεταξύ άλλων η χορήγηση επιδόματος τροφείου ύψους 6 ευρώ την ημέρα και η δέσμευση για τη μη πραγματοποίηση απολύσεων ως το 2018!

Το τροφείο θα χορηγείται για κάθε ημέρα πραγματικής εργασίας (φυσική παρουσία), με στόχο «την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών της Επιχείρησης, τη βελτίωση των όρων και των συνθηκών εργασίας, καθώς και την αύξηση της παραγωγικότητας».

Προβλέπονται, τέλος, ειδικές παροχές για τους εργαζόμενους στην εμπορική εξυπηρέτηση πελατών (Front Office) που περιλαμβάνουν τέσσερις ημέρες επιπλέον άδεια το χρόνο καθώς και ημερήσιο επίδομα μέχρι 5 ευρώ, μετά τη λήξη του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

The post Άναυδος ο Βαρουφάκης για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ – «Αν έγινε αυτό τότε έχω πρόβλημα!» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα