Απειλές θανάτου μέσω twitter

15:46 6/8/2012 - Πηγή: KoolNews

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στην αστυνομία του Λος Άντζελες, οι απειλές που έχει δεχθεί για τη ζωή της η Έλεν Πέιτζ μέσω twitter…

Οι περισσότεροι το έχουν το twitter για τη πλάκα τους, ώστε να γράφουν αστεία, άλλοι το έχουν δει πιο “ψαγμένοι” και ανεβάζουν αμπελοφιλοσοφίες, ενώ κάποιοι λίγοι έκαναν το προφίλ τους και μετά ξέχασαν τον κωδικό τους, με αποτέλεσμα να μην ξαναμπούν ποτέ. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι που χρησιμοποιούν το social media για απειλές.

Και η Έλεν Πέιτζ το ξέρει πολύ καλά αυτό. 

Άγνωστοι απειλούν ότι θα σκοτώσουν τη σταρ της ταινίας “Juno” μέσω του twitter, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στην αστυνομία του Λος Άντζελες. Το ένα μήνυμα έλεγε “θα σκοτώσω την Έλεν Πέιτζ. Είναι νεκρή”, ενώ στο άλλο την απειλούσαν πως αν δεν σταματήσει να βγαίνει με τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, πρωταγωνιστή του σήριαλ “True Blood”, θα τη δολοφονήσουν σε δημόσιο χώρο!

Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν ανακαλύψει από ποιον προέρχονται αυτά τα μηνύματα, αλλά βρίσκονται σε συνεργασία με το twitter, προκειμένου να εντοπίσουν τη πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα