Απίστευτο χτύπημα της Χολμς στην Σαϊεντολογία

22:57 9/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Την πλήρη επιμέλεια της Σούρι κέρδισε η Κέιτι Χολμς στην εξωδικαστική κόντρα με τον Τομ Κρουζ. Ο Σαϊεντολόγος προτίμησε να μην της πάει κόντρα και βγουν όλα τα άπλυτα της σέκτας στη φόρα.

Ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς συμφώνησαν σε όλα για την έκδοση του διαζυγίου τους που θα εκδοθεί «κοινή συναινέσει» προκειμένου να φτάσει το ζευγάρι στα δικαστήρια.

Ο δικηγόρος

της Χολμς επιβεβαιώσε ότι η πελάτισσά του κέρδισε την πλήρη επιμέλεια της εξάχρονης Σούρι, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για περαιτέρω διαμάχη με τον Κρουζ. Η εξέλιξη αυτή έγινε δεκτή με πανηγυρισμούς στη βάση της Σαϊεντολογίας καθώς αφενός θα πάψουν οι φήμες που θέλουν την Κέιτι να φοβάται ότι θα της πάρουν το παιδί να το μυήσουν στη σέκτα και να το στρέψουν εναντίον της κι αφετέρου δεν θα φοβούνται πια μήπως αποκαλύψει η ίδια δημοσίως τα επτασφράγιστα μυστικά τους. Το γόητρό τους ωστόσο έχει πληγεί ανεπανόρθωτα καθώς ολόκληρη οργάνωση έφτασε να φοβηθεί μια… Κέιτι Χολμς.

Μια πηγή από το δικαστήριο μάλιστα αποκάλυψε ότι η Κέιτι εκμεταλευόμενη τον φόβο του υψηλόβαθμου στελέχους της Σαϊεντολογίας, Τομ Κρουζ, για τυχόν δηλώσεις της κατά της Σέκτας, κατάφερε το εξής εντυπωσιακό: η Σούρι θα μένει μαζί της και κάθε φορά που θα συναντά τον πατέρα της θα φρουρείται από μια ομάδα σωματοφυλάκων!

Επιπλέον, η Σούρι απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τη Σαϊεντολογία, να επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της οργάνωσης, να πηγαίνει στις εκδηλώσεις της και να δέχεται οποιουδήποτε είδους κατήχηση.

Σε μια προσπάθεια να απομακρύνει τη Σούρι από τους Σαϊεντολόγους, η Κέιτι Χολμς απέλυσε από την εταιρεία της την κόρη του Τομ Κρουζ από τον γάμο με τη Νικόλ Κίντμαν, Μπέλα, η οποία είναι μυημένη στην οργάνωση.

Η κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού για το διαζύγιο αναφέρει «είμαστε αφοσιωμένοι στην δουλειά μας ως γονείς και θέλοτυμε να πετύχουμε μαζί το καλύτερο για την κόρη μας Σούρι.

Και κάπως έτσι η Σαϊεντολογία μένει να γιατρέψει της τις πληγές της –κυρίως λόγο της αρνητικής δημοσιότητας των τελευταίων ημερών- ενώ η ίδια η Κέιτι Χολμς έχει επιστρέψει στην βαθιά θρησκευόμενη (της Καθολικής Εκκλησίας) οικογένειάς της, μαζί με την κόρη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα