Από τη φυλακή στο… στούντιο – Η δεύτερη ευκαιρία του Γουέσλι Σνάιπς

Ήταν Δεκέμβριος του 2010 όταν ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της μεγάλης οθόνης πέρναγαν την πύλη των φυλακών της Πενσυλβάνια και σόκαρε τον κόσμο του Χόλιγουντ. Ο λόγος για τον Γουέσλι Σνάιπς, όχι ένας από τους πιο ταλαντούχους stars αλλά σίγουρα ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους, ο οποίος κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση για φοροδιαφυγή. Ωστόσο ο εφιάλτης του 50χρονου αστέρα έφτασε στο τέλος του και πλέον ο Σνάιπς είναι έτοιμος να αρχίσει τη ζωή του από την αρχή.

Και αυτή η αρχή δεν

θα αργήσει να έρθει, καθώς όπως φαίνεται οι διάσημοι φίλοι του δεν τον ξέχασαν. Έτσι ο Σνάιπς είναι έτοιμος από το προαύλιο της φυλακής να επιστρέψει στο στούντιο, καθώς πλέον είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι θα παίζει στο φιλμ «Expendables 3». Ο Σιλβέστερ Σταλόνε δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον φίλο του, όχι απλά να σταθεί στα πόδια του, αλλά και να απογειώσει την καριέρα του.

Η ταινία αναμένεται να βρίσκεται στις μεγάλες οθόνες τον Αύγουστο του 2014 και εκτός από τον Σνάιπς και τους κλασικούς ήρωες (βλέπε Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαν, Τζετ Λι, Μίκι Ρουρκ), στη δράση επιστρέφουν οι Νίκολας Κέιτζ, Τσάκι Τσαν και Μίλα Γιόβοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα