Αποχώρησε ο Αρσενίου από το Dancing – Ποιοι έκλεψαν τις εντυπώσεις [βίντεο]

Με έντονο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε χθες και το τρίτο live του «Dancing with the stars 4». Άλλοι κέρδισαν περισσότερο τις εντυπώσεις και άλλοι λιγότερο ενώ οι κριτές, είχαν τα κέφια τους, και τα λογοπαίγνια έπαιρναν και έδιναν.

Το ζευγάρι το οποίο είδε την πόρτα της εξόδου, ήταν ο Σάκης Αρσενίου με την παρτενέρ του, που παρά την καλή βαθμολογία από τους κριτές για την χορογραφία του στο πάσο ντόμπλε, δεν κατάφερε να κερδίσει και την ψήφο του κοινού.

Η

Δούκισσα Νομικού για το τρίτο επεισόδιο του show επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα με την υπογραφή του Δημήτρη Πέτρου. Πρόκειται για μια off-white τουαλέτα από neoprene ύφασμα, αποκλειστικά σχεδιασμένη για την εμφάνιση της Δούκισσας στο DWTS4. Το μπούστο είναι ντραπέ ενώ το έντονο volume των βολάν στο κάτω μέρος αποκάλυπτε τα υπέροχα πόδια της.

Τις εντυπώσεις έκλεψε πάντως η εκρηκτική, απόλυτα sexy και κυρίως με εξαιρετική κίνηση, Κατερίνα Στικούδη που μάγεψε τους πάντες με τη χορογραφία της! Η κριτική επιτροπή έδωσε δύο επτάρια και δύο εξάρια στην τραγουδίστρια, στέλνοντάς την πολύ ψηλά στον πίνακα με τις βαθμολογίες.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα