Αποκάλυψη: Ο Μάικλ Τζάκσον πολεμούσε μόνος του την εξάρτηση του

Την δική του άγνωστη μάχη έδινε ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, με τις οπιούχες ουσίες. Στο φως ήρθαν νέα στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι ο Μάικλ έπαιρνε συγκεκριμένο φάρμακο για να μπορέσει να σταματήσει τα ναρκωτικά.

Με την εξέταση της υπόθεσης στα δικαστήρια, τα επίσημα έγγραφα

δείχνουν πως το σώμα του βασιλιά της ποπ, έφερε την ουσία ναλοξόνη (γνωστή στο εμπόριο ως Narcan), με πιθανότερο στόχο να προσπαθήσει να κόψει τα ναρκωτικά.

Το Narcan είναι γνωστό στους χρήστες ναρκωτικών, καθότι η δουλειά του είναι να μπλοκάρει τους αισθητήρες του εγκεφάλου που προσφέρουν ευχαρίστηση, με αποτέλεσμα η χρήση ναρκωτικών να είναι άνευ σημασίας.

Τα στοιχεία αυτά ήρθαν στο φως μαζί με την δήλωση του αναισθησιολόγου Ντέιβιντ Φουρνιέρ, ενός από τους παλιούς γιατρούς που είχε ο Τζάκσον. Ο Φουρνιέρ πιστεύει πως ο Τζάκσον έκρυψε από τον ίδιο το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε το Narcan, την ίδια στιγμή που ο βασιλιάς της ποπ βρισκόταν μάλιστα στα πρόθυρα εγχείρησης.

Ο γιατρός αναμένεται να είναι μάρτυρας-κλειδί για την αγωγή που έχει κάνει η οικογένεια Τζάκσον στην AEG, κατηγορώντας τη για αμέλεια και υπεύθυνη για την πρόσληψη του γιατρού Ντέιβιντ Μάρεϊ, που σήμερα κατηγορείται ότι οδήγησε στο θάνατο τον βασιλιά της ποπ.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι της AEG, ισχυρίζονται πλέον ότι ο Τζάκσον απέκρυψε την σοβαρή του εξάρτηση από τα ναρκωτικά, τόσο από τους γιατρούς όσο και από την ίδια του την οικογένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα